Ultima oră

Salată cu mere, năut şi brânză feta

Ingrediente:

  • 200 gr năut fiert
  • 2 linguriţe hrean
  • o linguriţă zahăr,
  • 3 mere, rucola,
  • 100 gr brânză feta,
  • sare, piper, mentă proaspătă,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 3 linguri oţet balsamic.
  • Rucola 50 g
  • Varza rosie 30 g

Preparare:
Amestecă zahărul cu hreanul, oţetul balsamic şi uleiul de măsline, potriveşte de sare şi piper, apoi adaugă năutul şi merele tăiate bucăţi şi căleşte-le la foc iute, astfel încât aromele să se întrepătrundă.

Apoi lasă-le să se răcească și amestecă toate ingredientele. Salata se serveşte rece, pe pat de rucola, se presară mentă proaspăt tocată şi bucăţele de brânză feta.

Și se stropește cu oțet balsamic.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE