Ultima oră

Salam de biscuiți

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiți
  • 150 ml apă
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahăr
  • 4 linguri apă
  • 100 g margarină
  • Stafide
  • 2 linguri dulceață esență de rom

MOD DE PREPARARE:

  1. Rupe biscuiții în bucăți cât mai mici, apoi toarnă cei 150 ml de apă pește ei și esența de rom.
  2. Amestecă zahărul, cacaua și apa (cele 4 linguri) și pune-le pe foc, până dau în clocot.
  3. După ce amestecul clocotește, dă recipientul de pe foc și adaugă margarina.
  4. Toarnă compoziția peste biscuiți, adaugă stafidele și dulceața și amestecă bine.
  5. Dacă este necesar, mai pune câțiva biscuiți. Rulează amestecul în folie alimentară și dă-l la rece.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE