- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Sală de sport multifuncțională, pentru elevii din Margina

Mondial [1]

Edilii locali din comuna Margina au depus un proiect la Agenţia de Dezvoltare Regională – Vest, în vederea modernizării Școlii Gimnaziale ”Sorin Titel”, iar scopul principal al documentației este accesarea de fonduri pentru realizarea unei săli de sport multifuncționale, deoarece, în prezent, micuții sportivi din zonă își desfășoară orele de sport într-o sală de clasă.

“Avem o echipă de baschet la nivel de școală care nu poate să își desfășoare activitatea în mod normal pe perioada sezonului rece, neavând o sală de sport. Ar beneficia toată școala pentru că noi vrem să o facem lângă școală, să fie un culoar de trecere din școală în sala respectivă și ne dorim să fie o sală multifuncțională unde se pot face diverse evenimente culturale, spectacole, deschiderea anului școlar pe o zi mai ploioasă, o serbare școlară, o piesă de teatru”, a declarat Ionel Costa, primarul comunei Margina.

Proiectul a mai fost depus și anii trecuți, fiind declarat eligibil, însă fără sursă de finanțare.

Dacă nici anul acesta nu primesc banii necesari, reprezentanții ad­mi­nis­tra­ției din Margina vor încerca să acceseze cei aproximativ două milioane de lei prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.