- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Să înceapă spectacolul! La Familia și tombolă de peste 2.500 de lei la Balul Bobocilor de la Braniște

Mondial [1]Se anunță un sfârșit de săptămână perfect pentru  elevii de la Colegiul Tehnic “Valeriu Branişte”, care invită toți liceenii din Lugoj la un mega spectacol.

Astfel, vineri, 13 octombrie, de la orele 18, brăniștenii vor încerca să fie la înălțime și în acest an la tradiționalul Bal al Bobocilor și vin cu surprize plăcute pentru cei prezenți, dar și cu o temă pe care vor să o țină secretă.

Bobocii sunt pregătiți să înfrunte probele și să demonstreze că merită titlurile supreme, iar cei care vor concura pentru Miss și Mister Boboc sau Miss şi Mister Popularitate sunt Daniela Henci, Claudiu Melenciuc, Danciu Sabrina, Amadeo Ilcău, Iustina Potlog, Andrei Balint, Miriam Bălănescu, Sebastian Bîgiu, Flavia Popeți, Gabriel Ciobanu, Larisa Ostrovan, Andrada Șoican, David Crișan, Loredana Franț, Florin Jurca, Valentina Urban, Adrian Neamțu, Patricia Bucurici și Iosif Marton.

Pe lângă jocurile de lumini, dans și un scenariu ideal, organizatorii vor să răsplătească publicul și altcumva. Aceștia pun la bătaie o tombolă pentru spectatori în valoare de peste 2500 de lei.

Seara nu are fi una perfectă dacă nu s-ar încheia cu un recital al vreunui artist consacrat. Pentru ca finalul balului brăniștenilor să fie cu adevărat incendiar, trupa La Familia va fi cea care va ridica sala în picioare.