Ultima oră

S-a deschis vânătoarea la căpriori! Vânătorii din zona Lugojului pot împuşca oficial 36 de exemplare

vanatoareVânătorii îşi pregătesc puştile din dotare pentru că s-a deschis nou sezon vânătoresc.

Mondial

vanatoare

Vânătorii îşi pregătesc puştile din dotare pentru că s-a deschis nou sezon vânătoresc.

Acesta a debutat în data de 15 mai şi va fi permis doar pentru vânatul căpriorilor. Cota de recoltă a crescut anul acesta la 36 de bucăţi faţă de 33 câte au fost anul trecut.
„S-a aprobat cota pe documentele pe care le avem noi, însă aşteptăm publicarea lor în Monitorul Oficial pentru a şti exact cum stăm”, declara Petrică Damian, secretarul Clubului de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Lugoj.

Cert e că adevărata perioadă de vânat care-i interesează pe vânători se deschide abia în august, când se dă liber la mistreţi, fazani, raţe şi alte specii de animale.
„La 1 iunie se deschide la ciori şi coţofene, iar abia din august la speciile de interes vânătoresc”, mai spunea Petrică Damian.

În prezent se împuşcă doar vulpi pe cota de recoltă a sezonului trecut.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE