Ultima oră

Rulou cu carne și cașcaval

MondialIngrediente (2 porții)

  • 200 g cașcaval
  • 1 piept de pui
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Preparare

Se taie pieptul de pui în două și se bate bine.

Cașcavalul se rade pe răzătoarea mare și se presară pe bucățile de pui. Se rulează cu grijă.

Se bat ouăle cu sare, piper și o lingură de făină.

Se încinge ulei într-o tigaie. Se trec rulourile prin oul bătut, după care prin pesmet. Se prăjesc până se rumenesc.

Se servesc fierbinți cu ketchup sau smântână.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE