Ultima oră

Ruladă de pui

Rulada de pui este un preparat delicios care poate fi servit la cină cu garnitură sau chiar şi la pranz, aşa că încearcă şi tu această reţetă gustoasă.


Ingrediente:

2 piepti de pui dezosaţi
100 g carne tocată
50 g sfeclă roşie
150 g caşcaval
castraveţi acri felii
condimente pentru pui

Mod de preparare:

Bateţi pieptul de pui cu ciocanul pentru şnitele. Aveţi însă grijă la intensitatea loviturilor pentru a nu rupe carnea.
Pe primul piept de pui puneţi caşcaval, sfeclă roşie dată pe răzătoarea mare, condimente, carne tocată şi castravete acru tăiat felii.
Rulaţi cel de-al doilea piept de pui în jurul primului până ce se formează o ruladă. Legaţi rulada cu o sfoară pentru a nu curge umplutura.
Puneţi la cuptor şi atunci când carnea începe să se usuce la exterior, opriţi şi lăsaţi la răcit.

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE