Ultima oră

Rulada de biscuiți

Ingrediente:

  • 1/2 kg biscuiți
  • 3 linguri de gem
  • 200 g margarină
  • 3 linguri cacao
  • 1 linguriță cafea
  • 200 g nucă de cocos
  • 400 g zahăr
  • esență de rom
  • 200 g zahăr pudră

Instrucțiuni:

Se prepară un sirop din zahăr, cafea și un pahar cu apă. După aceea se adaugă cacao, gem și se amestecă bine.

Biscuiții se dau prin mașina de tocat și se amestecă cu 2 linguri de nucă de cocos și cu siropul până se obține o pastă omogenă (dacă mai este nevoie se adaugă apă).

Se împarte compoziția în doua, fiecare parte se întinde pe o folie de plastic și se fac doua foi. Se prepară o cremă din margarină amestecată cu zahărul pudră și cu 100 g nucă de cocos. Această cremă se întinde peste foi, se rulează foile și se lasă la frigider 2 ore. 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE