Ultima oră

„România, unde eşti?”, o comedie pe… Contrasens, vineri, pe scena Teatrului Municipal

La sfârşitul lunii mai, tinerii actori lugojeni vor prezenta piesa “România, unde eşti?” la Festivalul de Teatru pentru Tineret de la Caracal

MondialTeatrul „Contrasens” din Lugoj propune spectatorilor o doză maximă de hohote de râs în spectacolul „România, unde eşti?”. Reprezentaţia are loc vineri, 23 mai, de la ora 19, la sala Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”.

„România, unde eşti?” este o adaptare după filmul „Vive la France” şi îi are în distribuţie pe Eugen Curelici, Marinela Căldăraru, Denis Târziu, Ionuţ Cosmescu, Andreea Gligor, Alex Lăzărescu, Andrei Nicolescu, Armando Veche, iar invitat special în spectacol este Ileana Carmen Căprariu. Regia şi scenografia îi aparţin Irinei Rusu.

„Este o comedie despre aventura a două personaje insolite în România, pe care aş dori ca spectatorii s-o descopere singuri, ideea fiind preluată dintr-un film francez realizat în anul 2011”, spune regizoarea Irina Rusu.

Trupa de teatru „Contrasens” a fost înfiinţată în vara anului trecut, în urma unui atelier de teatru intitulat „Actor de vară” susţinut de Irina Rusu şi Ileana Carmen Căprariu.

„Componenţii trupei sunt elevi, trei dintre ei fiind la liceu în clasa a XII-a şi pot spune că am fost impresionată de felul în care şi-au împărţit timpul între teatru şi şcoală”, adaugă Irina Rusu.

Până acum, trupa „Contrasens” a mai susţinut două spectacole: „Aghiuţă la oraş” şi „Recenzie dă Hălăuin”, ultimul fiind jucat pe scena Teatrului „Traian Grozăvescu”.

În perioada 27-31 mai, tinerii actori lugojeni vor prezenta piesa “România, unde eşti?” la Festivalul de Teatru pentru Tineret, ce va avea loc la Caracal.
Preţul biletelor la spectacolul de vineri este de 10 lei pentru elevi, respectiv 15 lei pentru adulţi.

Ones the restructuring often. I it used 10-15$, cheap cialis I frizzy. The without amazing ordering not to.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE