"> Rockerii de la MIST, în concert la Timişoara | Redesteptarea

Rockerii de la MIST, în concert la Timişoara

 Rockerii de la MIST, în concert la Timişoara

Trupa MIST va concerta din nou live. De data aceasta, formaţia care îl are ca front man pe Lucian Avramescu va cânta pe scena Clubului “Manufactura” din Timișoara.

Clubul este situat pe strada Vladimirescu la nr. 9, iar evenimentul are loc vineri, 26 ianuarie, de la ora 21.00. Este primul concert al lugojenilor pe 2018. Intrarea este liberă.

Trupa MIST a animat atmosfera la mai multe evenimente organizate la Lugoj – Festivalul ”Rock pe două roţi”, concerte la Zodiac Pub, la Revelionul 2017 organizat de Primăria Lugoj etc.

Anul trecut, rockerii lugojeni au avut o activitate con­certistică susţinută: au deschis evenimentul “Toţi ca unul” al trupei “Altar” la Clubul Daos din Timişoara, în octombrie, au cântat la Clubul Flex din Arad alături de trupa Invader şi au participat la numeroase festivaluri.

Pe lângă “Rock pe două roţi” de la Lugoj, unde sunt “gaz­de”, cei de la MIST au cântat la Barock Fest Petroşani, Gugulan Rock Festival – Caransebeş, West Romanian Bike Week – Reşiţa, Road Patrol Bickers Festival de la Ti­mişoara și pe scena Clubului Dora House din Reşiţa. Spectacolul de la Reșița a avut loc în 9 decembrie, anul trecut.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *