Ultima oră

Restaurantele din Lugoj se întrec în oferte de Revelion

oferta-revelion-restaurantAmbientul deosebit, meniurile sofisticate şi muzica de calitate sunt ingredientele pe care patronii restaurantelor din Lugoj mizează pentru un Revelion reuşit.

oferta-revelion-restaurantAmbientul deosebit, meniurile sofisticate şi muzica de calitate sunt ingredientele pe care patronii restaurantelor din Lugoj mizează pentru un Revelion reuşit.

Cea mai aşteptată şi îndrăgită seară din an, cea de Revelion, i-a pus la muncă pe managerii restaurantelor din municipiul Lugoj care se străduiesc ca totul să fie bine pus la punct, iar clienţii mulţumiţi. Cu meniuri complexe şi ambianţă deosebită, întreţinută fie de DJ, fie de formaţii profesioniste, aceştia au dat startul rezervărilor.

De exemplu, Restaurantul Royal a pregătit pentru invitaţi o seară specială, în compania Danei Gruescu şi a formaţiei conduse de Titel, dar şi a formaţiei Logic Duo. Oferta pentru Anul Nou este de 300 de lei de persoană şi 200 lei pentru cei care aleg să stea la etaj, iar cina festivă de a doua zi va fi de 150 de lei de persoană, iar cei care aleg să stea la etaj 100 de lei de persoană.

Cei care doresc să petreacă ambele seri la Royal, pot alege pachetul special la preţul de 400 de lei de persoană sau 300 de lei de persoană pentru cei care aleg să stea la etaj. Tot la restaurantul Royal va fi organizat şi Revelionul tineretului, în restaurantul din incinta grădinii de vară. Aici meniul este la preţul de 150 de lei de persoană, iar muzica va fi asigurată de către un DJ.

Şi Restaurantul Domacris de pe strada Făgetului s-a pregătit cum a ştiut mai bine pentru a-şi primi clienţii. În schimbul sumei de 200 de lei de persoană, aceştia se vor putea bucura de un meniu bogat şi băuturi fine. Atmosfera va fi întreţinută de Dorin Biriş Coşbuc şi Laura Botoş.

„Meniul este alcătuit dintr-un aperitiv rece, aperitiv cald, tocăniţă vânătorească cu mămăliguţă, sarmale cu smântână şi ardei iute, friptură de porc cu cartofi la cuptor şi salată asortată, prăjitură, vin, şampanie, whisky şi cafea. Am propus 300 de locuri”, a declarat Mariana Cornean, administrator restaurant Domacris.

În schimbul unei nopţi pe cinste la Restaurantul Acapulco, petrecăreţii vor trebui să scoată din buzunare câte 170 de lei. Aceştia vor avea parte de un meniu tradiţional românesc şi un program artistic susţinut de Ghiţă Călţun Brancu.

„Organizăm Revelionul nu pentru profit, ci pentru a le arăta lugojenilor că există şi modalităţi extrem de plăcute şi în acelaşi timp inedite de petrecere a acestui eveniment special. Punem la dispoziţia lugojenilor, şi nu numai, aproximativ 500 de locuri”, spune Petru Groza, administratorul restaurantului Acapulco.

Gasthaus Eduard pune la dispoziţia lugojenilor aproximativ 150 de locuri. Preţul unui meniu este de 180 lei de persoană.

„Avem un aperitiv foarte bogat, un antreu cald, conţinând peşte, file de şalău cu orez şi sos de lămâie, un fel principal – medalion de porc umplut cu legume gratinate, iar la desert o să avem o prăjitură surpriză. De la bar se vor servi băuturi răcoritoare şi tării, iar între trecerea anilor se va servi un pahar de şampanie”, explică Florentina Gaşpar, administrator Gasthaus Eduard.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


CLOSE
CLOSE