Ultima oră

Repatrieri decedați România

Mondial

În situația în care vă confruntați cu un deces al unei rude aflate peste hotare, firma noastră vă pune la dispoziție un transport internațional funerar pentru ca persoana dragă trecută în neființă să se întoarcă acasă la familie în vederea unei înmormântări decente. În situații de acest gen transportul se face în condiții excelente atât din punct de vedere igienic, estetic, sanitar cât și legal. Repatrierea va avea loc doar în urma unui contract încheiat între firma și familia decedatului, contract în care vor fi detaliate clauzele acestuia reprezentând actele necesare repatrierii, timpul de repatriere, sicriul necesar transportului internațional ce trebuie să fie din lemn plus zinc. Prin transport internațional funerar înțelegem atât repatriere pe cale terestră, aeriană cât și transport cenușă variante dintre care familia îndoliată poate alege.

Repatrierea pe calea aerului presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciliu/azil/morgă/spital, îmbălsămarea acesteia, apoi depunerea într-un sicriu căptușit cu zinc adecvat pentru transportul internațional. Pentru transportul pe cale aeriană este necesară rezervarea zborului, pentru transportul aerian precum și pentru transportul la aeroport. Firma noastră va lua legătura cu autoritățile abilitate în vederea obținerii tuturor documentelor precum avize și certificate care sunt necesare în situații ce implică transport international funerar pe cale aeriană. Acest serviciu asigură doar transportul către aeroportul de destinație care este cel mai apropiat de localitatea în care familia decedatului locuiește. Firma noastră se poate ocupa de asemenea de ridicarea rămășițelor decedatului de la aeroportul de destinație în vederea aducerii acasă la familie.

Repatrierea pe cale terestră este un serviciu care presupune ridicarea unei persoanei decedate de la domiciliu/azil/morgă/spital și depunerea acesteia într-un sicriu special conceput pentru repatriere decedați pe căi rutiere, sicriu căptușit cu zinc. Mașinile pe care vi le punem la dispoziție pentru transport sunt dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii pentru a conserva trupul la temperatura optimă. În caz de repatriere pe cale terestră, nu este necesară îmbălsămarea corpului însă, dacă familia totuși dorește acest lucru, se poate realiza. Acest tip de transport se efectuează de la adresă la adresă, din localitatea unde a survenit decesul direct la adresa din țara de destinație, unde familia decedatului locuiește. În îndatoririle firmei de servicii funerare intră de asemenea și obligația de a întocmi toate documentele ce survin într-un serviciu de repatriere decedați.

Cât despre repatrierea cenușii, intră în discuție incinerarea care este o variantă legală, o opțiune a fiecărui cetățean. Dacă persoana decedată nu și-a manifestat niciodată gândurile referitor la ceea ce se va întâmpla cu corpul sau în caz de deces, atunci se va respecta voința soțului, părinților, a copiilor sau al altor rude. Serviciul de repatriere cenușă presupune ridicarea rămășițelor pământești și obținerea tuturor documentelor necesare pentru efectuarea acestui demers pentru transport internațional funerar . Firma noastră dispune în acest sens de o relație strânsă cu autoritățile abilitate ce se ocupă de expedierea către adresa de destinație. În urma procesului de incinerare, firma noastră poate asigura și urna pentru cenușă și dacă familia dorește cenușă poate fi transportată personal de către aceasta. De multe ori incinerarea este varianta cea mai potrivită, deoarece este aproximativ de 3 ori mai ieftin decât cel de înhumare, nu este necesar un loc de veci, nici plătită întreținerea mormântului.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE