"> Recidivist! Jurnalistul Mircea Anghel, la a doua carte scrisă | Redesteptarea

Recidivist! Jurnalistul Mircea Anghel, la a doua carte scrisă

 Recidivist! Jurnalistul Mircea Anghel, la a doua carte scrisă

Jurnalistul şi scriitorul Mircea Anghel îşi va lansa cel de-al doilea volum cu tentă u­mo­ris­tică.
”Vitralii din cioburi de realitate”, apărută la Editura Wald­press din Timişoara în 2018 este o carte de povestiri umoristice şi editoriale ”la zi” publicate de-a lungul anilor de jurnalistul Mircea Anghel.

Volumul va fi lansat în data de 8 mai la Casa Bredicenilor, de la ora 18. Prezintă trei lite­raţi cu doctorat, şi anume Vio­rel Boldureanu, de la Univer­sitatea de Vest din Timişoara, Ela Iakab din Lugoj şi Ionel Bota de la Oraviţa. Lansarea, la care este invitat şi primarul Francisc Boldea, va avea şi un addagio muzical, susţinut de mezzosoprana Aura Avram Twarowska, acompaniată la pian de Eveline Roman.

Profesorul şi jurnalistul Mircea Anghel este la al doilea volum publicat, primul fiind cule­ge­rea de pastile umoristice ”Ki­kirimi­kiri” (după rubrica din ziar cu acelaşi nume), a­pă­rută la Editura Marineasa din Timişoara, 2011.

Mircea Anghel a debutat cu un grupaj de poezie în revista ”Orizont” din Timişoara. Este membru al Cenaclului ”Anotimpuri”, redactor şef adjunct la săptămânalul ”Ac­tua­litatea” şi redactor al revistei culturale ”Actualitatea literară”. Are la activ nume­roa­se prezentări şi recenzii de carte susţinute pe viu sau publicate în revistele ”Actua­li­tatea literară”, ”Cuvinte ro­mâneşti” şi ”Tibiscus”, Uz­din, Serbia.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *