- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Razie la Lugoj! Trei dosare penale şi 120 de amenzi în doar patru ore

Mondial [1]

politiePoliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au întreprins în cursul zilei de 22 august, timp de aproximativ patru ore, o amplă acţiune în Lugoj, care s-a soldat cu aplicarea a 120 de sancţiuni contravenţionale, trei dosare penale şi confiscarea unor bunuri în valoare de 1000 de lei. politiePoliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au întreprins în cursul zilei de 22 august, timp de aproximativ patru ore, o amplă acţiune în Lugoj, care s-a soldat cu aplicarea a 120 de sancţiuni contravenţionale, trei dosare penale şi confiscarea unor bunuri în valoare de 1000 de lei.

Un patron lugojean s-a trezit cu dosar penal pentru că difuza muzică în local fără a deţine autorizaţie de la Uniunea Compozitorilor şi Muzicienilor din România.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aplicat o sancţiune în valoare de 6000 de lei, repezentanţilor unei unităţi comerciale pentru că au oferit spre vânzare articole de îmbrăcăminte pentru care nu existau documente de provenienţă. În cauză s-a dispus confiscarea tuturor bunurilor depistate fără acte.

Cea mai mare amendă, 1470 lei, a primit-o însă o firmă cu sediul în Bucureşti, deoarece executa reparaţii ale drumului pe raza municipiului fără a semnaliza temporar lucrările.

”S-a urmărit depistarea şi tragerea la răspundere a celor care săvârşesc fapte de natură cotravenţională sau penală, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea faptelor de evaziune fiscală precum şi diminuarea numărului accidentelor rutiere cu victime şi consecinţele acestora prin depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, depistarea conducătorilor de mopede sau motociclete care conduc fără respectarea normelor rutiere”, declara Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.