Ultima oră

Raul Cătinaş îşi pregăteşte marea revenire în Olanda, cu antrenorul lui Badr Hari

 raul-catinasRaul Cătinaş a primit o ofertă foarte avantajoasă de la un club din Arad care include şi stagii de pregătire în Olanda, la clubul unde se antrenează cei mai buni luptători K-1 din lume.

Mondial

raul-catinasRaul Cătinaş, vedeta K-1 din Lugoj, a avut un an deloc prielnic. Scârbit de cee ce se întâmplă în K-1 şi intrând în conflict cu oficialii de la Atlassib Sibiu, ultimul club la care a evoluat, sportivul categoriei grea a fost pe punctul de a renunţa definitiv activitatea competiţională.

Soarele a răsărit de curând pe strada lui Raul, acesta primind o ofertă foarte avantajoasă de la Clubul Metal Box din Arad. Ofertă include şi stagii de pregătire în Olanda, la clubul unde se antrenează cei mai buni luptători K-1 din lume. Lugojeanul se pregăteşte la Amsterdam la Mike’s Gym, alături sportivi de calibru, precum Badr Hari, Melvin Manhoef, Sergei Lascenko, avându-l ca antrenor pe Mike Passenier. Antrenorul lui Raul de la Arad se numeşte Nagy Arnold.

”Am suferit o mare dezamăgire la clubul din Sibiu şi am avut un moment de cumpănă al carierei mele, când eram hotărât să renunţ, fiind sătul să mă antrenez din banii mei. Dar în luna octombrie am zis că ar fi bine să mai încerc o dată, cu propriile forţe şi să mă atrenez pentru un ultim meci să văd ce se va întâmpla. După puţin timp, prin intermediul unor prieteni, au luat legătura cu mine cei de la Clubul Metal Box din Arad, care are în spate un mare sponsor şi investitor, dispus să ajute sportivii. Este vorba despre firma Metalcomp, care mi-a oferit cazare la un apartament cu două camere, complet mobilat, toate condiţiile, un salariu lunar destul de mare, plus suplimente de cea mai bună calitate. Însă cel mai important lucru este că mi-a propus un stagiu în Olanda de minim şapte luni pe an la Clubul ”Mike’s Gym”, cu care, dacă va fi deacord cu o dubla legitimare, vom face un contract şi voi lupta sub sigla ambelor cluburi”, a declarat Raul Cătinaş, în exclusivitate pentru Redeşteptarea.

Marcel Drăgan, în continuare în colţul ringului

Chiar dacă la Lugoj va veni destul de rar de acum înainte, ”Iron Raul” a ţinut să precizeze că Marcel Drăgan se va afla în continuare în colţul ringului la meciurile lui. În perioda în care nu va fi la pregătire în Olanda, Raul va locui la Arad, acolo unde s-au mai transferat alţi doi sportivi de la clubul din Sibiu.

„Cei doi foşti colegi de-ai mei de la Sibiu, Adrian Stoiţi şi Miodrag Olar din Timisoara, văzând că eu am plecat de la Clubul din Sibiu pentru că cei de acolo nu şi-au respectat cuvântul, având şi acum să îmi dea bani şi sătui şi ei de promisiuni şi dezamăgiri, au luat legătura cu mine şi cu clubul din Arad, iar din ianuarie au venit şi ei la clubul Metalbox, care este unul serios şi îşi respectă contractul şi cuvântul”, a adăugat sportivul lugojean.

”La un vis nu se renunţă aşa uşor”

Raul se află în Olanda de trei săptămâni şi se va întoarce în ţară în data de 20 februarie. Sportivul consideră că trei luni de antrenamente în ţara lalelelor vor fi suficiente pentru a reveni la forma care l-a consacrat şi atunci va fi pregătit de luptă.

Raul a ţinut să transmită şi un mesaj fanilor: ”Mulţumesc celor care au fost alături de mine şi le promit că voi fi un nou Raul Cătinaş, mult mai bun.

Iar celor care au spus că nu o să mai revin, le transmit că la un vis nu se renunţă aşa uşor şi vor fi nevoiţi să mă suporte în continuare”.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE