Ultima oră

Pulpă de pui umplută cu verdeață în crustă de alune

MondialIngrediente (2 porții)

  • 200 g smântână
  • 2 pulpe dezosate
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi noi
  • 1 ardei gras
  • 10 fire sparanghel
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • pătrunjel proaspăt
  • busuioc proaspăt
  • pesmet
  • alune pisate
  • ulei
  • sare
  • piper

Preparare

Se fierb 2 morcovi și 4 fire de asparagus, în apă cu sare.

Se toacă pătrunjelul și busuiocul, aproximativ o lingură din fiecare. Se adaugă piper proaspăt măcinat și un praf de sare. Se amestecă bine.

Se bat pulpele de pui. Se întinde amestecul de verdeață pe fiecare și se pun fire de asparagus și un morcov. Se rulează foarte bine și se trec prin ou. Se pun într-o tavă tapetată cu foaie de copt și se tăvălesc prin pesmet amestecat cu alune pisate. Se coc 60 minute la foc moderat.

Restul de legume se ung cu ulei, se presară cu sare și se frig pe grătar.

Pulpele umplute se servesc cu garnitură de legume și sos de smântână amestecată cu verdeață.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*