Ultima oră

Pui cu smântână și maioneză

MondialIngrediente (2 porții)

  • 200 g smântână
  • 200 g maioneză
  • 200 g măsline rondele
  • 2 cepe
  • 3 căței de usturoi
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • mărar proaspăt
  • ulei
  • sare
  • piper

Preparare

Se toacă ceapa mărunt și se prăjește 30 secunde în 3 linguri de ulei. Se adaugă rondelele de măsline, piper și o lingură de mărar tocat. Se fierb până scad și se iau de pe foc.

Se întinde umplutura de măsline pe fiecare pulpă, și se rulează. Se prinde cu o scobitoare și se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se coc 45-50 minute, la foc moderat.

În timp ce se coc, se prepară sosul. Se amestecă smântâna cu maioneză, mărar tocat și usturoi pisat. Se adaugă sare dacă este nevoie.

Se scot rolourile din cuptor și se servesc stropite cu sosul preparat anterior.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE