"> Pugiliști de top! Boxerii de la CSM Lugoj, cei mai buni în ring, la Cupa Flavius Biea – Redesteptarea

Pugiliști de top! Boxerii de la CSM Lugoj, cei mai buni în ring, la Cupa Flavius Biea

 Pugiliști de top! Boxerii de la CSM Lugoj, cei mai buni în ring, la Cupa Flavius Biea

Boxerii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Lugoj au ocupat două dintre locurile întâi de la prima ediție a Cupei Flavius Biea, ce a avut loc la Timișoara.

Competiția s-a desfășurat vineri, 2 august, în sala Mircea Albu, ce aparține CSȘ Bega Timișoara, și a reunit în ring boxeri de la opt cluburi din zona de vest și sud a țării, care reprezintă orașele Arad, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Lugoj, Reșița și Timișoara (trei cluburi).

Din partea Lugojului s-a deplasat o delegație de trei sportivi, condusă de antrenorul Ștefan Gomoescu.

La nivelul cadeți Ionuț Fălcoi (n. 2005), de la CSM Lugoj, s-a clasat pe primul loc la nivelul cadeți, categoria 63 kg, după ce a învins la puncte un adversar din Drobeta Turnu-Severin.

Pe prima poziție s-a clasat și Zoli Samuel Gruia (n. 2002), care s-a impus la nivelul tineret, categoria 69 kg, învingând la puncte un sportiv din Craiova, pugilistul luând o opțiune serioasă pentru cucerirea unei medalii în finala națională de la mijlocul acestei luni.

Un comportament bun în ring l-a avut și seniorul Raul Predescu (1999), care a boxat la categoria 69 kg cu un adversar de la tineret, reprezentând un club din Timișoara.

“Gala de la Timișoara a reprezentat o bună verificare înaintea finalei naționale de tineret, ce va avea loc în 12-17 august, la Bacău, unde vom conta pe Zoli Gruia, care la aceste eveniment a fost premiat cu diploma pentru cel mai combativ boxer. Toți sportivii noștri au avut un comportament bun. Întrecerea din orașul de pe Bega ne-a dat ocazia să vedem unde mai avem de lucrat și ce elemente tehnice trebuie să îmbunătățim. La finala ce va urma sperăm să obținem una dintre medalii. Se anunță o competiție deosebit de dificilă, Gruia fiind înscris la categoria 60 kg, unde vor putea fi văzuți la lucru 18-20 de sportivi”, a explicat Ștefan Gomoescu.

În 24 august boxerii de la CSM Lugoj vor participa la Centura Aradului, iar la sfârșitul lunii august Denis Berciu (campion național, de trei ori vicecampion național), care are în palmares 12 medalii, va boxa la Cupa Primului-Ministru, din Republica Moldova.      

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: