- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

PROGNOZA METEO Meteorologii anunţă temperaturi de până la 17 grade

Mondial [1]Meteorologii anunţă vreme foarte frumoasă pentru zilele următoare. Mercurul din termomentre continuă să crească şi ajungem să avem joi chiar 17 grade.

În prima zi a săptămânii, cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse în sudul, în sud-estul ţării şi local în restul teritoriului. Vremea rămâne mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, astfel că vom avea la Lugoj o maximă de 15 grade, în timp ce minima la noapte nu va coborî sub 5 grade.

Marţi, valorile termice vor fi în creştere în mare parte din ţară, astfel încât vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va rămâne însă mai mult acoperit şi, izolat, vor mai fi condiţii de precipitaţii. Temperaturile maxime vor atinge 17 grade, în timp ce minima anunţata pentru noaptea de mâine este de 4 grade la Timişoara şi 5 la Lugoj.

Miercuri, temperaturile se vor menţine ridicate. Cerul va prezenta înnorări şi începând din orele amiezii aria ploilor se va extinde treptat, în regiunile sud-vestice. Pe arii restrânse în Banat – în special în zona deluroasã şi montanã aferentã, se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Pentru Lugoj avem anunţată o temperatură maximă de 14 grade şi o minimă a nopţii de 6 grade.

Joi, deşi temperaturile scad uşor, acestea se menţin mai ridicate decât mediile multi anuale specifice acestei date calendaristice. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ extinse. Maxima zilei va fi de 9 grade, în timp ce minimele nopţii nu vor coborî sub 3 grade.

Valorile termice se vor menţine în general uşor mai ridicate decât în mod normal pentru aceastã perioadã şi pe parcursul weekendului viitor, astfel că vom avea la Lugoj maxime de până la 14 grade.