- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Procurorul Dorel Ursulescu, noul purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj

Mondial [1]

dorel ursulescuParchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj va avea din data de 1 februarie un nou purtător de cuvânt în persoana procurorului Dorel Ursulescu.

dorel ursulescuParchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj va avea din data de 1 februarie un nou purtător de cuvânt în persoana procurorului Dorel Ursulescu.

Magistratul va prelua această îndatorire chiar de la Dan Cristian Tătar, noul prim procuror al Lugojului, numit pe post în data de 9 ianuarie de către Procurorul General al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, Tiberiu Niţu.

“A fost una dintre primele măsuri luate după numirea mea pe actuala funcţie. Domnul Dorel Ursulescu este un procuror cu experienţă şi va ţine legătura cu tot ce înseamnă mass media”, a declarant pentru Redeşteptarea prim procurorul Dan Cristian Tătar.

Dorel Ursulescu este născut la Lugoj şi are vârsta 42 de ani. A absolvit Liceul Industrial “Coriolan Brediceanu”, promoţia 1990, după care Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, promoţia 1996.

Şi-a luat masteratul în ştiinţe penale şi criminalistică în anul 2008 ,la Universitatea Europeană Drăgan Lugoj. Lucrează ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj din anul 1997. Este căsătorit şi are doi copii.

“Ca îndatorire principală de serviciu am urmărirea penală a evenimentelor de circulaţie şi tot ce e legat de infracţionalitate la acest regim, pe raza municipiului Lugoj. În trecut am avut ca sarcină şi urmărirea penală a tuturor infracţiunilor de proprietate intelectuală”, spune procurorul Dorel Ursulescu.

În prezent, în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj îşi desfăşoară activitatea patru procurori şi prim procurorul.