Ultima oră

Probleme cu apa potabilă? Soluția este simplă, sigură și de calitate

MondialVremea călduroasă de afară, din această perioadă, duce la o creștere masivă a consumului de apă, nu de puține ori fiind situațiile în care cartierele de case din orașe sau localitățile rurale au probleme cu livrarea sau presiunea apei potabile.

Asta și pentru că un consum mediu pentru diverse activități relevă că un spălat de vase la robinet are nevoie de 50 de litri de apă, un spălat de haine între 40 și 70 de litro, un spălat pe mâini și pe dinți întrei 5 și 15 litri, iar un dus de cinci minute consumă între 60 și 80 de litri de apă.

Dacă există situații în care rețelele sunt de vină, de multe ori problema poate fi rezolvată prin montarea și utilizarea unor pompe sau grupuri de pompare apă potabilă de consum, operațiune ce poate fi efectuată atât la imobilele noi, cât și la casele existente.

Segmentul rezidențial acoperă o gamă largă de produse pentru uz casnic, electro-pompe de circulație link către, de presiune, orizontale sau verticale, submersibile de puț, grupuri de pompare a apei, de drenaj sau de apă uzată.

Una dintre variantele cel mai des uzitate, mai ales în gospodăriile rurale, sunt hidrofoarele cele care pot oferi o presiune constantă a apei potabile în gospodărie. Grupurile de presiune (hidrofoarele) Grundfos cu pompe de tip CM sau JP se folosesc pentru pomparea și ridicarea presiunii în instalațiile casnice.

Pompele propuse sunt proiectate pentru o gamă largă de aplicații, pornind de la alimentarea cu apă de consum, sisteme de termoficare, sisteme de încălzire case, sisteme de climatizare, pompare de apă uzată, drenaj, pluvială, ridicare și menținere presiune apă potabilă, stații de pompare pentru stingere incendiu.

Majoritatea celor menționate mai sus, odată aplicate, duc la economii și confort sporit, la care se adaugă un plus de siguranță.

Compania Soluții Pompare Fluide asigură un serviciu complet ce include suportul  în a găsi cea mai bună soluție tehnică la un cost optim, asistență tehnică la montajul și punerea în funcțiune a echipamentelor achiziționate, dar și service pentru toate echipamentele comandate. Dacă ești în căutarea unei pompe de apă sau a unui grup de pompare, specialiștii te pot ajuta cu recomandări și cu achiziționarea produselor dorite. Domeniile în care firma poate oferi consultanță sunt extinse, de la cel rezidențial, până la cel industrialal stingerii incendiiloral repompării apei uzate și pentru sisteme de irigații.

Dacă optați pentru soluțiile oferite de specialiști și vă propuneți să achiziționați un sistem pentru fluide, este bine să țineți cont de următoarele recomandări:

  • Debitul pompei este un criteriu foarte important, deoarece prin intermediul acestuia poate fi aflat timpul necesar eliminării apei. Având in vedere acest lucru se recomandă achiziționarea unui model cu un debit cat mai mare.
  • În strânsă legătură cu debitul se află presiunea, un alt criteriu important. La fel ca și în cazul debitului și presiunea trebuie să fie cât mai mare.
  • În cazul în care pompa de apă sau grupul achiziționat va fi utilizat foarte des, consumul de energie reprezintă un criteriu ce trebuie avut în vedere în momentul achiziționării unei astfel de pompe. În acest sens se recomandă alegerea celor mai recente modele, deoarece acestea au un consum redus de energie.

De asemenea se poate solicita, oricând și cu încredere, expertiza specialiștilor în soluționarea diverselor aplicații ce implică pompe și grupuri de pompare apă, prin email office@master-eng.ro, sau accesând siteul oficial https://www.solutiipomparefluide.ro .

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE