- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Probeleme mari în defensivă pentru Vulturii înaintea ultimei etape

Mondial [1]

vulturii lugojEchipa de fotbal Vulturii Lugoj o va întâlni astăzi de la orele 14 în deplasare pe Millenium Giarmata, în ultima etapă a turului Diviziei C la fotbal.

vulturii lugoj

Echipa de fotbal Vulturii Lugoj o va întâlni astăzi de la orele 14 în deplasare pe Millenium Giarmata, în ultima etapă a turului Diviziei C la fotbal.

Înainte de joc, echipa gazdă se află pe locul al II-lea în clasament, cu 19 puncte acumulate, având cinci meciuri câştigate, patru remize şi o singură înfângere, pe când Vulturii Lugoj se află pe locul al X-lea, cu 8 puncte, două meciuri câştigate, două remize şi şase jocuri pierdute.

În aceste condiţii, partida se anunţă una foarte dificilă, mai ales că gruparea lugojeană are mari probleme în comartimentul defensiv, doi jucători de bază din această linie fiind accidentaţi.

„Un meci foarte dificil. Pe lângă faptul că Giarmata ocupă locul al II-lea în clasament, noi avem o întreagă linie de fund indisponibilă şi o pregătire fizică deficitară. Ştreangă şi Solomon au probleme serioase de sănătate, ambii necesitând operaţii care îi vor ţine departe de terenul de fotbal aproape şapte luni. Cu toate acestea, nimic nu este imposibil şi sper să scoatem un rezultat bun”, a declarat Marius Maier, preşedintele echipei Vulturii Lugoj.