Ultima oră

Primarul Lugojului vrea să doteze grădiniţele din municipiu cu instalaţii de energie solară pentru a reduce costurile

MondialO delegaţie a administraţiei lugojene, condusă de primarul Francisc Boldea, se află astăzi, 29 martie, în Serbia, pentru discuţii asupra unui proiect transfrontalier cu finanţare europeană aflat în fază de implementare în Lugoj şi Pancevo.

Proiectul denumit generic “Banat Sun for All” are ca obiectiv dotarea unor grădiniţe din cele două municipalităţi cu instalaţii de energie solară pentru producerea de apă caldă pentru nevoile curente ale instituţiilor preşcolare.

Vizita este programată pentru o zi, iar din delegaţie mai fac parte Liviu Savescu şi Aurel Jurubiţa, din cadrul Biroului pentru Proiecte Europene al Primăriei Lugoj.

Deocamdată, executivul local nu a dat detalii despre proiect, termenul de realizare al lucrărilor şi costul acestui demers.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

4 Comentarii on Primarul Lugojului vrea să doteze grădiniţele din municipiu cu instalaţii de energie solară pentru a reduce costurile

 1. Borosteanu Cristian Stefan // 30 martie 2016 at 22:06 // Răspunde

  Întâi să scăpăm de politrucii din învățământul lugojean. Iar actualul primar știe foarte bine cum se prezintă situația. De acolo pornește violența în școli. Apoi poti sa renovezi orice grădiniță sau scoală.

 2. Boldea Francisc primarul Lugojului // 30 martie 2016 at 15:19 // Răspunde

  Asta inseamna sa fiu disperat.Sa vad in fiecare comentariu un posibil inlocuitor

 3. Boldea Francisc primarul Lugojului // 30 martie 2016 at 9:56 // Răspunde

  Domnule „Cetatean Lugojean fara leu in buzunar”,
  Eu va respect ca cetatean al Lugojului si respect punctul dumneavoastra de vedere, dar am o rugaminte, sa nu mai mintiti. Si pot sa va explic de ce:
  1. Am reabilitat in intregime Gradinita PP 5 din Micro III si am promis, in 15 septembrie 2015, ca pana in 1 noiembrie 2015 (deci o luna si jumatate si nu ani de zile) vor avea centrala termica noua, separata de cea de la Sc. nr.2. Centrala de 130 kw a fost cumparata si pusa in functiune la termen si este caldura foarte buna. De ce nu spuneti adevarul.
  2. La reabilitarea Gradinitei PP5 nimeni nu a contribuit cu bani decat Primaria (4,5 miliarde lei).
  3. La reabilitarea Gradinitei PP4 din Micro I (exterior, acoperis si partial interior) a contribuit numai Primaria prin Consiliul Local.
  4. La Gradinita PP 3 de pe str. Fagetului reabilitarea a fost facuta de Primarie.
  5. La Gradinita PP2 de pe str. Xenopol reabilitatrea a fost realizata numai de Primarie.
  6. La Gradinita PN 2 de pe str. M. Kogalniceanu nr.1 reabilitarea a fost realizata numai de Primarie.
  7. La Gradinita PN 7 de pe str. Dr. Ep.I. Balan reabilitarea a fost realizata numai de Primarie.
  8. La Gradinita PN 13, Sala de Judo si curtea gradinitei au fost reabilitate numai de Primarie.
  9. Toate gradinitele din oras au fost dotate cu mobilier si material didactic de catre Primaria Lugoj prin dublarea bugetului la cheltuieli materiale.
  Este pacat ca doriti sa candidati la functia de primar spunand numai minciuni, fara a cunoaste realitatea din oras.
  Va rog sa verificati la gradinitele pe care le-am enumerat.
  Va doresc o zi linistita.

 4. Cetatean Lugojean fara leu in buzunar // 29 martie 2016 at 22:30 // Răspunde

  Primaria sa doteze mai intai gradinitele cu mobilier, recuzita si conditii decente si asta nu din banii parintilor care inca se mai practica inaintea altor investitii aducatoare re profit. De ce invatamantul lugoj inca se mai practica pe buzunarul nostru al contribuabilului? Gradinitele au nevoie de sisteme performante de incalzire domnule primar nu de economii, a se vedea promisiunea publica a dvs la gradinita PP5 cand public ” la baia de multime ” a-ti spus textual: Dvs (doamna directoare) aveti o problema cu incalzirea, am sa fac tot posibilul sa o rezolv. Aveti agent termic de la scoala 2. Am sa va pun centrala…… Au trecutniste ani copiii tot la radiator electric au suplinit agentul termic de slaba calitate de la scoala 2 si asta din cauza unorpromisiuni de ochii lumii. SINTEM SATUI DE PROMISIUNI PE SPATELE CELUI CE PLATESTE PE PROMISIUNEA UNEI CLASE POLITICE CARE PROMITE SI NU FACE(actuala conducere), CARE ISI ASUMA CA NU SCHIMBA SI VREA SEFIA UNUI PARTID INSA PRIMESTE LA ALEGERI DE INVESTIRE 5 VOTURI (senator PP…..Pocait), CELOR CARE COABITEAZA SI SE RAZBOIESC IN PUBLIC DAR CARE ATUNCI CAND AU FOST LA VOLAN NU AU REUSIT SA FACA DECAT FANTANI (pnl)…. Asta e parerea unui cetatean platitor de taxe al urebei.

  Semnat: Cetatean cu drept de vot

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE