- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Prima victorie în retur! CSM Lugoj trece de Millenium Giarmata cu 2-0

Mondial [1]Fotbaliştii de la CSM Lugoj s-au impus în cea de-a doua etapă din returul campionatului, în Liga  a III-a, seria a IV-a.

Echipa antrenată de profesorul Cosmin Petruescu a învins, în cadrul etapei cu numărul 15, pe teren propriu, formaţia CS Millenium Giarmata, cu 2-0.

Scorul a fost deschis în prima repriză de Bozian, care a marcat dintr-o fază colectivă a lugojenilor în jumătatea adversă, în minutul 12. Scorul putea fi majorat, dacă bara nu s-ar fi opus unei mingi trimise de elevii lui Petruescu, câteva minute mai târziu.

Repriza secundă a fost dominată de gazde care au controlat bine jocul la mijlocul terenului, iar în minutul 89, arbitrul întâlnirii acordă un penalty pentru un fault în careu şi îl elimină pe căpitanul oaspeţilor Todorov. Lovitura de pedeapsă este transformată de acelaşi Bozian, care tranşează definitiv rezultatul jocului.

“A fost un joc bun făcut de echipa noastră. După cum o arată şi scorul, adversarii nu ne-au pus probleme. Noi am dominat partida, am controlat mai bine mingea la mijlocul terenului şi ne-am creat mai multe faze clare de poartă, mai ales în prima repriză. Este o victorie meritată a noastră”, a punctat Adrian Miron, din cadrul CSM Lugoj.

CSM Lugoj: Filip, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Radu, Lazia, Zurbagiu, Liva, Bozian, Silaghi. Au mai intrat Olariu, Horcea, Rus şi Marta.

În următoarea etapă, formaţia de pe Timiş va întâlni tot pe teren propriu, pe AS FC Ripensia Timişoara, în cadrul unei partide programată pentru vineri 17 martie, de la ora 15.