"> Prietenul ziariștilor! Fostul purtător de cuvânt al Parchetului din Lugoj, desemnat procuror șef pentru următoarele șase luni – Redesteptarea

Prietenul ziariștilor! Fostul purtător de cuvânt al Parchetului din Lugoj, desemnat procuror șef pentru următoarele șase luni

 Prietenul ziariștilor! Fostul purtător de cuvânt al Parchetului din Lugoj, desemnat procuror șef pentru următoarele șase luni

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj are un nou prim-procuror, după ce postul a devenit vacant, în urma demisiei Laviniei Rus, care s-a mutat la Timișoara.

Procurorul Dorel Ursulescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, a preluat conducerea instituției lugojene pentru următoarele 6 luni.

Prioritatea acestuia este rezolvarea dosarelor aflate în lucru, dar și colaborarea foarte bună cu instituțiile fundamentale din oraș. Volumul de muncă la nivelul parchetului lugojean este unul foarte mare, în lucru fiind 5000 de dosare, repartizate la doar patru procurori.

“Există un total de 5000 de dosare pe mesele noastre de lucru. Avem câte 800 de dosare de om cu care mergem în instanță anual. Este un volum de muncă imens, însă suntem determinați să ne facem treaba cât mai bine posibil”, a declarat după investire noul prim procuror.

 

Dorel Ursulescu, în vârstă de 47 de ani, este absolvent al Facultății de Drept a Universității București.

Are un master în științe penale și criminalistică. Începând din 2014, pe lângă funcția de procuror la Lugoj, Ursulescu a fost și cel care s-a ocupat de mediatizarea evenimentelor în care Parchetul a fost implicat, din postura de purtător de cuvânt.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: