"> Premiu pentru Hasdeu! Andrei Chitan, locul II la Concursul Național de Chimie – Redesteptarea

Premiu pentru Hasdeu! Andrei Chitan, locul II la Concursul Național de Chimie

 Premiu pentru Hasdeu! Andrei Chitan, locul II la Concursul Național de Chimie

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, dar acest lucru nu îi face pe elevii lugojeni să încetinească ritmul în ceea ce privește olimpiadele și concursurile școlare.

Andrei Chitan, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național ”Iulia Has­deu” din Lugoj s-a remarcat la Concursul Național de Chimie, desfășurat luna a­ceasta la Timișoara, unde a ob­ținut locul al II-lea.

Elevul, coordonat de prof. Anca Bârlea a obținut acest rezultat re­marcabil aflându-se în competiție cu aproximativ 200 de elevi din toată județele.

De asemenea, elevul Nicolae Pogranichnîi, din clasa a IX-a, coordonat de prof. Letiția Fe­dorca a obținut mențiune la același concurs.

”Mă bucur că am fost la acest concurs și am avut ocazia să particip alături de alți elevi din toată țara. Îi mul­țumesc doamnei pro­fesoare Bârlea Anca pentru sprijinul acordat!”, a declarat Andrei Chi­tan pentru Re­deș­tep­tarea.

Totodată, elevii de la ”Hasdeu” au mai avut un mo­tiv de bucurie cu prilejul Concursului Național de Reviste Școlare, etapa județeană, în cadrul căruia echipa re­dac­țională a Colegiului a luat locul II pentru revista ”Iulia”.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: