- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Premierul Victor Ponta, aşteptat mâine la Lugoj, alături de întreaga familie

O suită pesedistă importantă este aşteptată mâine la Lugoj cu ocazia lansării a două candidate la Europarlamentare, Daciana Sârbu şi Maria Grapini. Împreună cu cele două, mai sunt aşteptaţi în al doilea municipiu al judeţului senatorul Ilie Sârbu, Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, dar şi premierul Victor Ponta.

„Deocamdată este incertă venirea sa pentru că depinde de întâlnirea cu vicepreşedintele Americii, Joe Biden. În schimb, dacă timpul o va permite, nu ar fi nicio surpriză dacă l-am vedea şi pe premier la Lugoj, mai ales că este legat sufleteşte de acest oraş şi că de mult timp îşi dorea să vină aici”, ne-au declarat surse din cadrul PSD.

Conform programului, de la ora 16 se va face prezentarea oficială a candidaţilor la europarlamentare în incinta Teatrului „Traian Grozăvescu”. Delegaţia va lua apoi parte la evenimentele zilei de la Lugoj. De la ora 18:00 se deschide Ruga din ITL, iar de la ora 19 va avea loc inaugurarea podului peste râul Timiş. Sfârşitul zilei, îi va prinde pe mai-marii PSD la un dineu select pregătit la restaurantul Royal.