"> Politică trasă de păr! Președintele USR Găvojdia, acuzată de loviri și distrugere | Redesteptarea

Politică trasă de păr! Președintele USR Găvojdia, acuzată de loviri și distrugere

 Politică trasă de păr! Președintele USR Găvojdia, acuzată de loviri și distrugere

Un bal al burlăcițelor, organizat anul trecut, a lăsat urme la începutul acestui an, după ce președintele USR Găvojdia, Ramona Dzițac este acuzată de loviri și alte violențe de către două fete.

Dzițac a fost acuzată că ar fi sustras de la respectiva petrecere a burlăcițelor un dres de baie și o pereche de șlapi. Acuzele au venit abia acum, pentru că președintele USR Găvojdia a pus pe o rețea de socializare câteva fotografii în respectiva ținută, remarcată de cele care susțin că lucrurile le aparțin.

Acestea au contactat-o susținând că lucrurile sunt ale lor, de fapt, și au cerut să le fie returnate. Președintele USR Găvojdia susține că totul a fost o înscenare și a negat că ar fi plecat de la petrecerea respectivă cu lucruri care nu îi aparțineau, dar a acceptat să se întâlnească cu una dintre fete pentru, susține ea, a-i face cadou dresul respectiv de baie.

Întâlnirea a avut loc la Lugoj, la un club de bowling, însă lucrurile au luat amploare când președintele USR Găvojdia a observat că este filmat cu telefonul mobil. Cea care a filmat, prietena celei care a acuzat-o că i-a furat dresul de baie, s-a ales cu mai multe lovituri și a depus plângere la Poliție pentru loviri.

 ”Anul trecut am organizat o petrecere a burlăcițelor, la care au participat și cele două fete. Totul a fost în regulă până acum, în ianuarie, când m-au contactat că au văzut o poză cu mine în dresul uneia de baie și șlapii alteia. Eu le-am spus că nu aveam de ce să fur lucrurile astea, e un dres de 50 de lei, să fim serioși. Dar am acceptat să mă întâlnesc cu una dintre ele să îi fac cadou dresul. Ea a venit cu o prietenă care mă filma cu telefonul pe ascuns. Am rugat-o să nu mă mai filmeze. Ele doreau să recunosc eu că am furat dresul ăla. Era clar o înscenare. Am zgâriat-o și, da, i-am spart ochelarii, pe care i-am plătit pe loc: 800 de lei”, a declarat Ramona Dzitac pentru tion.ro.

Ea s-a suspendat din funcția de președinte USR Găvojdia până la finalizarea anchetei. Dosarul a ajuns acum pe masa procurorilor, urmând ca în câteva zile să fie audiați și martorii.

Ramona Dzitac nu este la primul scandal politic, aceasta acuzându-și acum câțiva ani colegii din PMP, pe vremea când era membru al acestei formațiuni politice, de agresiuni, care au fost reclamate și la Poliția Lugoj.

cristi

1 Comment

  • USR asa vrea sa atraga electoratul?Am vazut ca modelul Caramitru s-a fotografiat cu dna.Dzitac si poate mentalitatea se molipseste!Mai lipseste o poza cu Bulai!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *