Ultima oră

Pizza de casă

Ingrediente (2 porții)

  • 500 ml apă caldă
  • 100 ml sos de roșii
  • 300 g făină
  • 200 g cașcaval
  • 12 felii salam
  • 1 drojdie uscată
  • sare

Preparare

Se amestecă făina cu drojdie și sare. Se toarnă treptat apă și se frământă. Când se desprinde de mână, se lasă la crescut, până își dublează volumul.

Se împarte aluatul în două și se întind două foi rotunde. Se pun în tăvi unse cu unt.

Se ung cu sos de roșii, se presară cașcavalul ras și se pun feliile de salam.

Se coc 30 minute la foc puternic.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE