Ultima oră

Piftie de porc

INGREDIENTE
– 1/2 cap de porc
– 2 picioare de porc
– 500 g carne macră de porc
– 2 morcovi
– 2 cepe
– 1 rădăcină țelină
– 1 rădăcină păstârnac
– 2 foi dafin
– 10 căței usturoi
– sare

PREPARARE
Capul de porc și picioarele se spală foarte bine și se pârlesc la flacăra aragazului. Apoi se pun la fiert în apă rece, cu sare, alături de carne. Se ia spuma ori de câte ori se formează și se adaugă apoi legumele și foile de dafin.

Se lasă la fiert la foc mic aproximativ 4 ore, până ce carnea cade de pe oase.

Între timp, se pisează usturoiul. Carnea fiartă se curăță de pe oase și se repartizează în boluri.

Zeama în care au fiert ingredientele se strecoară și se amestecă apoi cu usturoiul pisat.

Se lasa 15 minute și apoi se strecoară din nou și se toarnă peste carnea din boluri.

Se dau la rece de pe o zi pe alta.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE