- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Piesa „Gaiţele” se joacă de două ori în luna noiembrie pentru lugojenii care au ratat premiera

Mondial [1]

gaiteleDupă succesul obţinut în octombrie la Festivalul Internaţional de Teatru „FestteamArt”, actorii Teatrului „Traian Grozăvescu” vor mai juca pentru publicul lugojean spectacolul „Gaiţele” de Al. Kiriţescu luni, 5 noiembrie, de la ora 18.00 şi joi, 15 noiembrie, de la ora 19.00.

gaitele

După succesul obţinut în octombrie la Festivalul Internaţional de Teatru „FestteamArt”, actorii Teatrului „Traian Grozăvescu” vor mai juca pentru publicul lugojean spectacolul „Gaiţele” de Al. Kiriţescu luni, 5 noiembrie, de la ora 18.00 şi joi, 15 noiembrie, de la ora 19.00.

„Spectacolul de astăzi ne-a fost solicitat de liceul Hasdeu, însă oricine doreşte poate să vină la teatru, biletul fiind 20 de lei”, ne-a declarat Constantin Ilie, referent în cadrul Casei de Cultură a Municipiului.

Din distribuţie fac parte actorii Ileana Căprariu, Lăcrămioara Bercean, Maria Rogobete, Tudor Trăilă, Irina Rusu, Ovidiu Decean, Constantin Ilie, Cristina Velici, Daiana Suba, Melania Militaru şi Constantin Goloşie.

Actorii lugojeni vor fi prezenţi şi în Caracal pe 23 noiembrie la zilele oraşului cu spectacolul „Gaitele” şi cu piesa pentru copii Pinocchio.