"> Peste 40 de tablouri și desene în creion, realizate de lugojeanca Astrid Patricia, așteaptă admirația iubitorilor de artă | Redesteptarea

Peste 40 de tablouri și desene în creion, realizate de lugojeanca Astrid Patricia, așteaptă admirația iubitorilor de artă

 Peste 40 de tablouri și desene în creion, realizate de lugojeanca Astrid Patricia, așteaptă admirația iubitorilor de artă

O inedită expoziție de tablouri și desene în creion realizate de tânăra artistă lugojeancă Astrid Patricia, așteaptă iubitorii de artă și nu numai vineri, 11 mai, la Zodiac terasă.

Vernisajul va cuprinde peste 40 de lucrări în care Astrid se joacă cu lumina și umbra și nu numai, fiind realizate cu emoţie interioară, cu stare, iar desenele sale sunt dovada vie a acestui lucru.

Pe simezele de la Zodiac, lugojenii vor putea admira o altfel de compoziţie, de alegorie, fiecare lucrare având povestea şi semnificaţia sa, dar fiind încheiată.

În desenele lugojencei câteva linii pot defini o lume sau aduce la viață un portret, datorită siguranței cu care creionul evoluează pe hârtie, rod al unei notabile forțe de stilizare.

Câteva accente de culoare fac mai ușoară şi mai plăcută lectura acestor desene, ele însele sinteza a unei îndelungi şi roditoare experiențe.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *