- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Peste 20 de interpreţi folclorici bănăţeni vin la Lugoj să aniverseze Ansamblul”Perla Banatului”

Mondial [1]

perlaCasa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj va găzdui în data de 25 aprilie, de la orele 17, un spectacol aniversar la împlinirea a doi ani de existenţă a Ansamblului Folcloric ”Perla Banatului”, care este şi organizatorul manifestării perlaCasa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj va găzdui în data de 25 aprilie, de la orele 17, un spectacol aniversar la împlinirea a doi ani de existenţă a Ansamblului Folcloric ”Perla Banatului”, care este şi organizatorul manifestării.

Evenimentul are scop caritabil, banii adunaţi din vânzarea biletelor urmând a fi donaţi Fundaţiei ”Îngerii Speranţei” din Lugoj. Manifestarea va reuni peste 20 de interpreţi de renume ai cântecului popular bănăţean, printre care Florica Tomoioagă, Cosmin Marta, Luci Cărăşanu, Carmen Birăescu, Radu Mateş, Ramona Viţa, Lucian Drăgan, Geta Arghiuş, Carmen Popovici Dumbravă, Otilia Duma, Zorica Savu, Elena Jurjescu Todi, Dan Nistor, Dolores Doncea, Irina Matei, Cristian Nechita, Ciprian Pop, Elena Timariu şi Mirela Babuţ.

Invitat special va fi Ansamblul Folcloric ”Cununa Timişului” din Ghiroda. ”Pe lângă formaţia noastră, core are în componenţă pe Petrică Ştefan, Gabi Şugar şi Nelu Ştefan, aproape fiecare interpret va veni cu propria trupă instrumentală. Spectacolul îl organizăm la împlinirea a doi ani de când am înfiinţat ansamblul folcloric, iar fondurile obţinute le vom dona fundaţiei Îngerii Speranţei, pentru că au nevoie de ei”, declara Cristian Nechita, directorul Ansamblului Folcloric ”Perla Banatului” din Lugoj.

Biletele sunt puse în vânzare la ghişeul Casei de Cultură a Sindicatelor, la preţul de 5 lei.