Ultima oră

Persoanele vârstnice, sărbătorite la Balul Toamnei organizat de PDL (P)

mihai-bojinSeniorii Lugojului au fost salutaţi de către consilierul judeţean Mihăiţă Bojin, preşedintele interimar al PDL Lugoj şi candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru un mandat de deputat în Colegiul 7 Lugoj, precum şi de candidatul ARD în Colegiul 4 Senat, Marinel Paşca

Mondial

mihai-bojin

Seniorii Lugojului au fost salutaţi de către consilierul judeţean Mihăiţă Bojin, preşedintele interimar al PDL Lugoj şi candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru un mandat de deputat în Colegiul 7 Lugoj, precum şi de candidatul ARD în Colegiul 4 Senat, Marinel Paşca

Peste 200 de persoane de vârsta a treia din Lugoj au participat, gratuit, în seara zilei de joi, 18 octombrie, la restaurantul „Romantique” din municipiu, la „Balul Toamnei”, o manifestare organizată de către filiala locală a Partidului Democrat Liberal. La intrare, fiecare participant a avut parte de o surpriză, primind din partea organizatorilor câte o floare şi un bilet la tombola organizată cu acest prilej, având astfel ocazia să câştige mai multe obiecte şi chiar câteva aparate electrocasnice. Timp de mai multe ore, seniorii Lugojului s-au distrat, participând chiar şi la un concurs de dans.

Şi la acest concurs, organizatorii le-au pregătit o surpriză participanţilor, toate perechile fiind premiate: Irina Berwanger şi Elisabeta Reiter (perechea cea mai specială); Paula şi Damaschin Leucuş (perechea cea mai tehnică); Horia şi Cornelia Duma (perechea cea mai activă); Maria Farago şi Silvia Mureşin (perechea cea mai liniştită); Aurica Hâj şi Constanţa Bobic (perechea cea mai populară); Elena Balea şi Nicu Niculiţ (perechea cea mai distinsă); Alexandrina şi Zeno Argălaş (perechea cea mai inventivă); Ecaterina Soos şi Ana Iuhasz (perechea cea mai rapidă); Elena Moştio şi Bujor Benescu (perechea cea mai interesantă); Margareta Herea şi Maria Rosada (perechea cea mai simpatică); Ioana şi Gelu Munteanu (perechea cea mai elegantă).

Seniorii lugojeni au fost salutaţi de către consilierul judeţean Mihăiţă Bojin, preşedintele interimar al PDL Lugoj şi candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru un mandat de deputat în Colegiul 7 Lugoj, precum şi de candidatul ARD în colegiul 4 Senat, Marinel Paşca. La eveniment au participat şi Mariana Naghi, preşedinta organizaţiei de femei a PDL Timiş, consilierii lugojeni Diana Szucs şi Ştefan Blidariu, dar şi alţi reprezentanţi de frunte ai organizaţiei PDL Lugoj, precum Dan Miculeac, Dragoş Ivan, Gabriela Râmneanţu sau Adrian Serendan.

„A fost o seară a bucuriei, care continuă o tradiţie a organizaţiei PDL Lugoj. A fost un Bal al Toamnei la care au fost invitaţi să se simtă bine peste 200 de seniori ai Lugojului, oameni care au aşteptat şi încă mai aşteaptă promisiunile Guvernului Ponta, dar care sunt doar amăgiri. Avem însă speranţa că după 9 decembrie, o să putem noi să-i ajutăm pe toţi oamenii de vârsta a treia, pentru care avem un respect deosebit”, a declarat consilierul judeţean Mihăiţă Bojin, preşedintele democrat-liberalilor din Colegiul 7 Lugoj. Acţiunea a fost apreciată de toţi cei prezenţi, dar şi de Marinel Paşca, fostul primar al oraşului Recaş, care a concluzionat: „A fost o seară minunată pentru toţi cei care au participat, îi felicit pe organizatori şi sper să mai facă astfel de acţiuni”.

Nu eşti singur! Mihăiţă Bojin este alături de tine!

Consilierul judeţean Mihăiţă Bojin, candidatul Alianţei România Dreaptă pentru un mandat de deputat în Colegiul  uninominal nr. 7 Lugoj, întinde o mână  de ajutor persoanelor cu probleme locomotorii din municipiul Lugoj.
În cadrul acţiunii „Nu eşti singur!”, Mihăiţă Bojin a dăruit cărucioare cu rotile persoanelor din zona Lugoj care au nevoie de un astfel de mijloc de deplasare. Cărucioarele au fost distribuite gratuit, în zilele de 26 şi 27 octombrie, în curtea Şcolii Creştine Harul (în spatele Sinagogii, pe strada Cuza Vodă).

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.