- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Persoanele internate în Centrul Educativ Buziaș au colindat, în așteptarea lui Moș Crăciun

Mondial [1]Atmosfera de Crăciun, încărcată de emoție, aduce în sufletele tuturor, indiferent de vârstă ori mediul social, bunătate, căldură și mai ales bucuria de a fi împreună cu cei dragi.

În spiritul acestei sărbători, Centrul Educativ Buziaş a organizat vineri, 23 decembrie, un spectacol de colinde, tradiţii și obiceiuri românești, specifice iernii. La eveniment au participat în jur de 170 de persoane internate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate și angajații instituției. La final, Moş Crăciun a oferit daruri tuturor copiilor prezenţi, răsplătindu-i, astfel, pentru efortul depus

Pentru a respecta tradițiile așa cum se cuvine, în perioada 16-22 decembrie, grupul de colindători ai Centrului Educativ au colindat la instituţiile colaboratoare din oraşul Buziaş si din municipiul Timişoara, mulţumind în acest fel pentru sprijinul acordat în decursul întregului an.

Seria manifestărilor cultural artistice organizate în centrul de reeducare s-a încheiat luni, 26 decembrie, cu participarea tinerilor internaţi la evenimentul organizat de Biserica Betel din Timişoara, intitulat ”Crăciunul – o sărbătoare pentru fiecare”, unde au susţinut un program de colinde.