- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

PDL se pregăteşte de alegeri parlamentare. Ostaficiuc, Bojin şi Lelescu candidează pentru Lugoj şi Făget

Mondial [1]

pdl-lansare-candidati-timisOrganizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal este prima din Timiş care şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare din toamnă.

candidat

Organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal este prima din Timiş care şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare din toamnă.

În cele două colegii din estul judeţului au fost nominalizaţi, ca şi candidaţi pentru Camera Deputaţilor, Mihai Bojin şi Tiberiu Lelescu.
Primul va cere votul alegătorilor din Colegiul cu numărul 7 – Lugoj, iar celălalt în Colegiul numărul 9 – Făget.

La Senat, pentru colegiul cu numărul 3, din care face parte zona Lugojului, a fost ales ca şi candidat Constantin Ostaficiuc. În colegiul 4, din care face parte zona Făgetului, nu a fost desemnat încă un candidat.

„La ora actuală aceasta e lista valabilă a PDL, însă pe viitor ar putea suferi modificări, pentru că sunt discuţii pentru o alianţă de centru dreapta şi atunci ar mai putea apărea şi alte propuneri”, ne-a declarat Mihai Bojin, preşedintele interimar al PDL Lugoj.

Partidul Social Democrat nu se grăbeşte să facă nominalizările. „PDL -ul este în derivă acum şi nu ştie ce să mai facă să-şi păstreze oamenii. La noi stabilirea candidaţilor se va face în cursul lunii septembrie”, declara deputatul lugojean Sorin Stragea.