- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Patru maşini sparte azi-noapte în Lugoj ! Proprietarii s-au trezit fără radio-casetofoane

Mondial [1]

În această dimineaţă la sediul poliţiei din Lugoj s-au prezentat patru persoane care au reclamat că în noaptea de 27 spre 28 martie, pe străzile Primăverii, Splaiul 1 Decembrie 1918, Aleile Vişinilor şi Pinilor s-au produs trei furturi şi o tentativă de furt din autoturisme. Păgubiţii au spus poliţiştilor că în această dimineaţă înainte de a pleca la muncă au văzut că portierele de la maşinii au fost forţate, iar din autoturisme lipseau radio-casetofoanele.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au observat că modul de operare este acelaşi. Hoţii forţaseră sistemul de închidere al portierelor şi astfel au pătruns în autoturisme de unde au furat tot ce le-a căzut în mână.

„ La nivelul Poliţiei Municipiului Lugoj s-a constituit o echipă operativă , formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale care în momentul de faţă fac cercetări în dosarele penale întocmite sub aspectul săvârşirii de furt calificat respectiv tentativă de furt calificat. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi tragerii la răspundere penală a acestora”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Timiş.

Prejudiciul total la cele patru autoturisme se ridică la suma de 1.200 de lei.