Ultima oră

Pateu de ciuperci și alune

INGREDIENTE
250 g ciuperci (de preferabil champignon)
50 g alune
1 ceapă mică
2 linguri ulei de cocos
1 lingură pătrunjle proaspăt tocat
sare și piper după gust

PREPARARE
Călește alunele într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc ușor. (Sau în cuptor, dacă ți-e mai ușor așa)
Toacă ceapa mărunt și călește-o în uleiul de cocos, la foc mediu, până devine transparentă.
Scoate ceapa și pune ciupercile în tigaie, lăsându-le până se rumenesc (le vrei prăjite nu călite, așa că nu le îngrămădi).
Cu ajutorul unui robot de bucătărie, mărunțește caju-ul până devine fin.
Adaugă restul de ingrediente (ciupercile, ceapa, pătrunjelul tocat în prealabil,sarea și piperul) până obții o pastă mătăsoasă.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE