Ultima oră

Parteneriat pentru o administraţie eficientă! Trăim împreună, construim împreună (P)

MondialNoi, Boldea Francisc Constantin- primarul Lugojului şi Sorin Grindeanu-viitorul preşedinte al Consiliului JudeţeanTimiş, împreună facem un tandem și vrem să convingem cât mai mulți lugojeni și timișeni că suntem o soluție sigură, onestă, profesionistă, pe care vă propunem să o votaţi la exercițiul electoral din 5 iunie.

Dumneavostră, lugojenilor şi timișenilor, vă propunem un parteneriat pentru viitor, care să imprime oraşului şi județului nostru un ritm nou, continuitate, profesionalism și foarte important, cât mai multă eficienţă în actul administrativ.
Primarul Lugojului şi Preşedintele  Consiliului Judeţean,  ca reprezentanți ai administrației locale, vom avea în sfârșit o legătură reală, colegială, prietenească și vom putea să rezolvăm cele mai importante proiecte ale orașului și ale Timișului.
Avem convingerea că putem să facem o echipă care să aibă un dialog util şi un echilibru deciziţional între administraţia locală şi cea judeţeană.  Împreună cu dumneavoastră şi echipa social democrată, reprezentăm o forţă, iar viitorul cade în sarcina noastră.
Aşa cum v-am promis, ne-am respectat mereu angajamentele şi vă asigurăm că şi în viitor vom lucra în interesul fiecăruia dintre dumneavoastră, al fiecărei localităţi.

Vă rugăm să ne acordaţi încrederea şi votul dumneavoastră pentru un mandat de 4 ani, în care să continuăm lucrurile bune pe care le-am făptuit  şi să realizăm altele de care să fiţi mândri de noi şi de decizia luată.

Primar   Boldea Francisc Constantin   şi   echipa   P.S.D.   la   Consiliul local

Sorin Grindeanu   şi   echipa   P.S.D.   la   Consiliul Judeţean

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE