Ultima oră

Pârjoale umplute

MondialO pârjoală moldovenească nu trebuie să întreacă în lungime o carte de joc, trei degete de dimensiuni normale în lățime și în grosime un index. În exterior trebuie să fie bine prăjită, în interior mustoasă. Ca majoritatea tocăturilor, pârjoalele se fac din carne de proveniență diversă: vițel, miel, pasăre, adică: găină, clapon, curcan și (mai rar) gâscă. Pârjoala clasică însă se face din carne de bou și porc, amestecată. Eu vă prezint o reţetă clasică cu pasăre.

Ingrediente:

– piept de pui, 100 g
– caşcaval tare, 100 g
– unt 100 g
– franzelă uscată, 4 felii
– 2 ouă                                                                                                                                                                – sare, piper, pătrunjel

Mod de preparare:

Măcinaţi carnea de 2 ori, asezonaţi-o bine cu sare şi piper. Modelaţi apoi 4 biluţe, puneţi în interiorul fiecăreia câte o bucăţică de caşcaval ,apoi daţi-le prin ou bătut şi prin firimituri de pâine sau pesmet. Le prăjiţi apoi în unt şi daţi la cuptor pentru 5 minute. Se pot servi langă orice garnitură doriţi.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE