Ultima oră

Pârjoale marinate de pui

Mondial

Ingrediente (4 porții)

  • 800 g carne tocată de pui
  • 8 roșii
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grași
  • 1 ou
  • 6 căței usturoi
  • pătrunjel proaspăt
  • cimbru proaspăt
  • ulei
  • zahăr
  • oțet de mere
  • sare
  • piper

Preparare

Cartofii se decojesc și se fierb.

După ce au fiert se pasează și se pun într-un bol.

Se adaugă carnea tocată, pătrunjel tocat, ou, usturoi pisat, sare și piper. Se amestecă bine și se formează chiftele.

Se prăjesc în ulei bine încins.

Roșiile se fierb 2 minute. Se decojesc și se toacă mărunt.

Ardeii se taie fâșii subțiri. Se încing 3 linguri de ulei și se prăjesc ardeii 1 minut. Se adaugă roșiile tocate.

Se adaugă 2 linguri de oțet , o linguriță de zahăr, sare și piper. Se lasă să fiarbă 5 minute, după care se pun chiftelele.

Se pune o crenguță de cimbru și se bagă la cuptor pentru 20 minute.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE