"> Parfum de poezie! Școala Gimnazială Nr. 2 invită copiii la concurs – Redesteptarea

Parfum de poezie! Școala Gimnazială Nr. 2 invită copiii la concurs

 Parfum de poezie! Școala Gimnazială Nr. 2 invită copiii la concurs

Școala Gimnazială Nr. 2 va găzdui la sfârșitul lunii ianuarie cea de-a treia ediție a concursului județean de recitare ”Parfum de poezie”, coordonat de prof. Ana-Maria Dan. Competiția este înscrisă în CAEJ 2019-2020 și urmărește stimularea creativităţii elevilor, cunoaşterea operei marelui poet Mihai Eminescu, dar şi a autorilor de poezie în grai bănățean.

Evenimentul, dedicat copiilor din clasele pregătitoare și I-VIII, este programat să aibă loc vineri, 31 ianuarie, în incinta unității de învățământ lugojene. Concursul va cuprinde două secțiuni, respectiv recitare în grai bănățean și poezie eminesciană. Se vor acorda premiile I, II, III şi mențiune pentru fiecare secțiune, respectiv categorie de vârstă.

Înscrierile se pot face până la data de 17 ianuarie, iar cei interesați să participe pot obține mai multe informații la adresa de e-mail ana.dan40@yahoo.com.

Edițiile din anii precedenți s-au bucurat de participare numeroasă. În aceeași perioadă a anului trecut, la concurs s-au înscris peste 200 de elevi, coordonați de 50 de cadre didactice de la şcolile din Lugoj, Timişoara, Făget, Dumbrava, Darova, Criciova, Mănăştiur, Boldur, Margina, Balinț şi Victor Vlad Delamarina.

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: