Ultima oră

(P) E VREMEA TINERILOR, COMUNIŞTII SE RETRAG!

farcageanÎn ultima perioadă asistăm la atacuri furibunde ale actualului primar la adresa PDL Lugoj, de la acuze că ne-am fi împotrivit realizării proiectelor măreţe ale actualului primar, până la interzicerea afişării de bannere sau panouri electorale.

Mondial farcageanÎn ultima perioadă asistăm la atacuri furibunde ale actualului primar la adresa PDL Lugoj, de la acuze că ne-am fi împotrivit realizării proiectelor măreţe ale actualului primar, până la interzicerea afişării de bannere sau panouri electorale. Înţelegem disperarea dânsului şi, pentru a-l linişti, îl asigurăm că nu poate schimba istoria, a avut la dispoziţie o viaţă întreagă şi nu s-a schimbat nici măcar pe sine, rămânând acelaşi fidel funcţionar al statului român, atât pe vremea comuniştilor cât şi în prezent. Boldea nu a ieşit niciodată din tiparul de “cadru”, dar asta e problema dânsului şi nu ar trebui să insiste să ne demonstreze pe banii noştri că este un bun gospodar.

 

Lugojeni, în următoarele rânduri vom face un exerciţiu de minima sinceritate, la care nu ne aşteptăm să participe şi domnul primar, punând în oglindă realizările PDL şi realizările lui Boldea. Pe dânsul îl rugăm doar să aibe decenţa de a recunoaşte că aşa stau lucrurile. Boldea nu mai poate minţi cu neruşinare că este artizanul investiţiilor majore din ultimii patru ani realizate în Lugoj. Singurul merit al dânsului este că a avut norocul de a câştiga alegerile din 2008, fapt care, din păcate, pentru ORAŞUL NOSTRU este un uriaş ghinion: calitatea lucrărilor este jalnică (priviţi cu atenţie cum au fost realizate trotuarele şi cât de denivelate sunt străzile nou asfaltate), toate recepţiile se fac din birourile primăriei, lucrările au fost atribuite firmelor care din când în când fac reparaţii şi modernizări şi la casa fiului primarului, iar noi, lugojenii rămânem cu datorii de peste 15 milioane de euro.

În domeniul infrastructurii:
PDL: Pasajul de pe Buziaşului – în funcţiune; Centura Lugojului – în funcţiune; Legătura dintre autostrada şi Centura Lugojului – în execuţie; Staţia de epurare – în execuţie; toate modernizările de reţele de apă şi canalizare din ORAŞUL NOSTRU – parţial finalizate, cele nefinalizate reprezintă rezultatul bunului management al lui Boldea, finanţările fiind asigurate de către guvernul PDL; 80% din parcările existente în ORAŞUL NOSTRU; toate asfaltările efectuate în ultimii ani au fost finanţate pe baza proiectelor realizate de Marius Martinescu, de către guvernul PDL.

Boldea: reparaţii şi modernizări la trotuarele din zona centrală.

În domeniul edilitar – locuinţe:
PDL: Toate blocurile ANL din ORAŞUL NOSTRU au fost realizate cu bani de la guvernul PDL, atât pe vremea primarului Martinescu, cât şi cele finalizate în mandatul primarului Boldea; şcoala din Cotul Mic; reparaţii şi modernizări la Sala Sporturilor, la toate instituţiile de învăţământ din ORAŞUL NOSTRU, la Spitalul Municipal; 28 de fântâni publice;

Boldea: Bazarul – finalizat; Podeţul pietonal – în execuţie; Faţada sediului primăriei (vă aduceţi aminte domnule primar de la cine a “cumpărat“ fiul dvs. maşina pe care o deţine în prezent?); 3 fântâni publice; Faţada sediului bibliotecii municipale.   

În domeniul investiţiilor private:
PDL: Toată platforma industrială de pe strada Tapiei – Autoliv, Hella, Scheffer, Interspitzen (2.500 de locuri de muncă); Rieker, Gamet, Primos, Margarita, Werzalith, Calzaturificio Torre, Butan Gas, etc. – toate investiţiile au fost făcute în mandatele primarului Martinescu ORAŞUL NOSTRU înregistrând una dintre cele mai mici rate ale somajului din România, sub 1%; Boldea/PSD: a salvat IURT-ul vânzându-l pe doi lei lui Titu Bojin. Boldea a realizat 0 (zero) locuri de muncă.

În domeniul zone verzi / locuri de joacă pentru copii:
PDL: Modernizarea parcurilor George Enescu, Copiilor, Gării, Micro V, Micro IV etc.; realizarea a peste 20 de locuri de joacă.

Boldea: Nicio lucrare în parcuri; 3 locuri noi de joacă; patinoarul, bărcuţele de pe Timiş.

Notă: Orăşelul copiilor, inaugurat anul acesta de primarul Boldea a fost achiziţionat încă din anul 2008 de către primarul Martinescu. Din motive necunoscute nouă, actualul primar l-a ţinut ascuns, nelăsându-le copiilor plăcerea de a se bucura de el. Singura explicaţie (cinică) ar fi aceea că Boldea a dorit ca lugojenii să-i atribuie tot lui şi această realizare. Dumneavoastră aveţi nepoţi domnule primar? Oare ei nu s-ar fi bucurat înca de acum trei ani de aceste facilităţi? De ce le-aţi ţinut ascunse?

Din păcate nu putem trage decât o singură concluzie: actualul primar a lucrat în aceşti patru ani exclusiv pentru propria campanie electorală. Nu a atras niciun euro din fonduri europene, nu a fost decât de două ori la Bucureşti în patru ani de mandat şi nici atunci nu a fost pentru a solicita fonduri. Guvernul PDL nu a ţinut cont niciodată de faptul că primarul ORAŞULUI NOSTRU este PSD-ist, alocând permanent fonduri pentru proiectele începute de Martinescu, chiar dacă Boldea s-a înfoiat mereu cu investiţiile făcute. Din păcate banii din bugetul local s-au dus exclusiv pe înfrumuseţări – extrem de costisitoare, care au vizat doar efectele electorale ale acestora. Cât de bun manager este Boldea dacă şi Meridianul şi Salprestul sunt în faliment? Cât de bun manager este Boldea dacă astăzi Meridianul este în pericol de a nu-şi putea plăti angajaţii? Lugojul are nevoie de un program de dezvoltare durabilă, cu previziune pe următorii 25 de ani, şi nu de cheltuieli inutile. Aruncăm banii pe un podeţ pietonal, când podul de fier nu mai este în garanţie! Iluminarea ornamentală a podului de fier pentru 80.000 de euro s-a făcut exclusiv în scop electoral, încă de acum trei ani, în loc sa consolidăm podul. Domnule Boldea, ORAŞUL NOSTRU nu are nevoie de fardări, ci de stabilitate, de bogăţie, de economii. Desigur, dvs. nu ştiţi decât să cheltuiţi, aşa v-aţi învăţat în calitate de angajat etern al statului, de căpuşa permanentă a veniturilor plătite de cei care muncesc cu adevărat. Şmecheria şi inteligenţa şireată cu care sunteţi înzestrat vă fac să credeţi că puteţi să-i păcăliţi la nesfârşit pe lugojeni. Lugojenii sunt cumpătaţi şi chibzuiţi.   

Departamentul de presă
al PDL Lugoj

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE