- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

(P) De la promisiuni la fapte, un prag imposibil pentru primarul Lugojului

Mondial [1]

zapada-PDLZăpada a invadat Lugojul, iar mersul cu maşina, în afara arterelor principale este un calvar, în multe locuri din oraş acest lucru devine imposibil. Aşa că nu-i de mirare că un fapt fără precedent s-a petrecut în zilele cu zăpadă

zapada-PDLZăpada a invadat Lugojul, iar mersul cu maşina, în afara arterelor principale este un calvar, în multe locuri din oraş acest lucru devine imposibil. Aşa că nu-i de mirare că un fapt fără precedent s-a petrecut în zilele cu zăpadă, taximetriştii lugojeni au refuzat comenzile provenite din cartierele de blocuri sau cele mărginaşe, unde ştiau că pot rămâne împotmoliţi. Nici cei care preferă mersul pe jos nu au fost mai norocoşi. Trotuarele de pe spaţiul public, inundate de zăpadă.

Consilierii PDL au ajuns la concluzia că primarul Francisc Boldea este total depăşit de situaţie, existând o distanţă astronomică între a face promisiuni, chiar dacă nu au nicio bază financiară, şi munca efectivă de administrare a acestui municipiu.

”Şi la prima cădere masivă de zăpadă, şi la cea de a doua, de sub cod galben, executivul condus de Francisc Boldea s-a dovedit incapabil de a gestiona situaţia. Deşi s-a lăudat că are suficiente utilaje, primarul a mai închiriat o maşină de la o firmă din Timişoara, pentru care plăteşte sute de milioane de lei, dar evită să vorbească despre acest subiect. Ca până la urmă să ajungem să stăm la mila a două firme private ce îşi desfăşoară activitatea şi la Lugoj”, a comentat Marius Martinescu, preşedintele PDL Lugoj.

Acesta a mai atras atenţia asupra bugetului primărie din acest an umflat cu tot felul de obiective grandomane, dar care devine neputincios în faţa unei căderi, fie ea şi masive, de zăpadă. Iar o explicaţie o poate vedea limpede oricare lugojean.

”Din păcate, de câteva zile maşinile aflate în administrarea Salprest şi având ca obiect îndepărtarea zăpezii de pe arterele de circulaţie fac o muncă mai mult simbolică, pentru că rezultatele nu se văd”, a mai declarat Marius Martinescu.

Revenind la promisiunile electorale şi grandomane ale primarului Boldea, liderul democrat liberal nu s-a abţinut să se întrebe retoric de ce singurele străzi din Lugoj ”curăţate bec” au fost Caraiman şi Libertăţii. De ce acolo se poate şi în potcoava de la Unic, spre exemplu, nu se poate. Ca să nu mai vorbim de cei din Cotu Mic, care au trebuit să aştepte primăvara pentru a-şi putea folosi din nou maşinile.