Ultima oră

(P) Boldea şi U.S.L. au sprijin total din partea premierului Victor Ponta şi a Guvernului!

boldeaLuni, 14.05.2012, într-o sală arhiplină a avut loc la Teatrul Municipal ,,Traian Grozăvescu” lansarea candidatului la primar al Uniunii Social Liberale U.S.L. – Francisc Boldea, a echipei de consilieri locali ai municipiului Lugoj

Mondial boldeaLuni, 14.05.2012, într-o sală arhiplină a avut loc la Teatrul Municipal ,,Traian Grozăvescu” lansarea candidatului la primar al Uniunii Social Liberale U.S.L. – Francisc Boldea, a echipei de consilieri locali ai municipiului Lugoj, precum şi lansarea candidatului la preşedinţia consiliului judeţean – Titu Bojin şi a consilierilor judeţeni ai Uniunii Social Liberale. La eveniment au participat dl. senator Ilie Sîrbu şi dl. senator Nicolae Robu, d-nii deputaţi Sorin Stragea şi Dorel Covaci, precum şi d-na Maria Grapini, preşedinta P.C. Timiş.

După ce dl. Primar Boldea a prezentat bilanţul celor patru ani de mandat şi proiectele de viitor, toate acestea au fost susţinute în cuvântul lor de către Ioan Ambruş, Rodica Cimponeriu, Titu Bojin, Nicolae Robu, Maria Grapini, Sorin Stragea şi Ilie Sîrbu. Dl. senator Ilie Sârbu a spus printre altele: ,,Prietenul care m-a rugat să vă transmit sprijinul său se cheamă Victor Ponta” şi a continuat: ,,Avem cel puţin două garanţii: prietenia d-lui Boldea cu Primul-ministru şi a doua, prietenia mea cu Primul-ministru – pentru Lugoj şi pentru dezvoltarea lui”.

Dl. primar Boldea a prezentat realizările şi proiectele pentru Lugoj: Atunci când am preluat în 2008 postul de primar al Lugojului, votul de investitură a fost rezultatul nemulţumirilor acumulate în 12 ani în care nu s-a făcut aproape nimic. Într-un cuvânt, am cam pornit de la zero! În perioada 1990-2008 nu s-a rezolvat nicio problemă esenţială a oraşului. Primăria arăta ca  după razboi, doar 40%  din străzi erau asfaltate, clădirile importante au fost vândute sau pierdute, centralele termice au fost falimentate, investiţiile, începute de 18 ani, nu se mai terminau, aşa cum erau şcoala din Cotu Mic şi pasajul, oraşul era fără staţie de epurare iar alimentarea cu apă şi sistemul de canalizare erau ca în anii ’70. Despre reabilitarea blocurilor se credea că este o utopie, deşi era prevăzută în lege. Timişul, splaiurile, bazarul, piaţa arătau la fel ca pe vremea lui Ceauşescu.

După 4 ani de mandat, cred că drumul ales de noi, pentru lugojeni, a fost cel corect  şi s-a materializat în 78 de străzi pe care s-au introdus magistrale de apă, 47 de străzi pe care s-a introdus canalizare, iluminat public şi arhitectural pe toate străzile din oraş şi pe clădirile importante, primăria arată cu totul altfel, la fel şi  biblioteca, sensurile giratorii de pe strada Huniade şi cel din zona parcului George Enescu îmbunătăţesc traficul. Au fost asfaltate 51 de străzi în aceşti ani, bazarul a fost modernizat, trotuarele şi aleile din zona centrală şi din cartiere au fost modernizate. Au fost realizate 89 de apartamente prin A.N.L. Au fost modernizate în întregime cartierele Balta Lata şi Josif Constantin Drăgan şi majoritatea străzilor de la periferia oraşului pornind cu străzile Hezerisului, Izlazul Mic, Cassian Munteanu, Tapiei, ş.a.m.d.

Totodată, în cei 4 ani am reuşit ca pe străzile oraşului să nu mai avem câini comunitari, deşi în 2008 aveam aproape 2500. Vă asigur, dragi lugojeni, că vom continua dezvoltarea oraşului, aşa cum mi-aţi spus că doriţi să fie. Adversarii politici pot să mă jignească în continuare, pe mine sau pe familia mea, deoarece ştim că aceasta este singura preocupare a P.D.L.-ului de 4 ani de zile de când sunt primar. Şi totuşi nu ne vom opri, rămânem la datorie şi mergem mai departe. Vom continua să izolam termic blocurile din municipiu şi ne-am propus să anvelopăm 250 de blocuri. Vom continua investiţiile la Spitalul Municipal. Vom continua programul de asfaltare până când şi ultima stradă din oraş va fi asfaltată şi va avea alimentare cu apă şi canalizare. Vom termina până în noiembrie podul pietonal peste râul Timiş, vom moderniza Piaţa agroalimentară ,,George Coşbuc”, vom amenaja cinematograful, vom crea un nou parc industrial adevărat şi un parc fotovoltaic, vom construi 210 apartamente pentru tinerii până în 35 de ani. Vom construi, de asemenea, 112 locuinţe sociale, vom da tichete sociale pentru pensionari, vom premia persoanele de vârsta a treia pentru 50 de ani de căsătorie sau pentru 90 de ani viaţă. Pentru că fiecare vot contează, pe 10 iunie vă rog să votaţi Francisc Boldea primar – numărul 2 pe buletinul de vot – şi echipa de consilieri locali ai Uniunii Social-Liberale – numărul 4 pe buletinul de vot. Vă cer acest lucru pentru ca dezvoltarea oraşului să se facă într-un ritm mai alert, aşa cum cred că v-am convins deja că se poate lucra. Ramân la datorie.

Dragi lugojeni, ca primar, în ultimii patru ani v-am dovedit că se poate şi altfel. M-am ţinut de cuvânt şi am realizat ce am promis. Vă cunosc probleme şi am capacitatea să le rezolv. Doresc să continui modernizarea Lugojului şi sunt hotărât să duc acest proiect la bun sfârşit. Am nevoie de o echipă serioasă de consilieri locali, echipa Uniunii Social-Liberale. La 10 iunie vă rog votaţi Francisc Boldea primar, numărul 2 pe buletinul de vot, şi Uniunea Social-Liberala, numărul 4 pe buletinul de vot.

Cu deosebit respect,
Primarul municipiului Lugoj,
Prof. ing. Francisc Constantin Boldea

P.S.: Cu două pagini în urmă: Comuniştii din P.D.L. (Blidaru, Serendan, etc.) au ţinut patru ani de zile cu dinţii pentru ca Piaţa Agroalimentară ,,George Coşbuc”, Ştrandul, etc. să rămână veşnic cum au fost pe vremea lui Martinescu şi a lui Ceauşescu. Ei sunt ultimii comunişti talibani ai Lugojului!

Departamentul de presă
al PSD Lugoj

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE