Ultima oră

(P) Apel către consilierii Partidului Democrat Liberal care şi-au bătut joc de lugojeni în ultimii patru ani!

uslAsistăm astăzi, împreună, la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local al municipiului Lugoj, în mandatul 2008 - 2012, la ceea ce trebuie să fie sfârşitul unei perioade extrem de triste pentru administraţia locală lugojeană

Mondial uslAsistăm astăzi, împreună, la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local al municipiului Lugoj, în mandatul 2008 – 2012, la ceea ce trebuie să fie sfârşitul unei perioade extrem de triste pentru administraţia locală lugojeană, deoarece o parte din aşteptările şi speranţele lugojenilor au fost înşelate de către o grupare pedelistă, manipulată cu o mână de fier de catre fostul primar Marius Martinescu, manipulare care i-a adus sfârşitul ca om politic şi care a marginalizat oameni care mai aveau ceva de spus în politica şi administraţia lugojeană – Ioan Amza, Adrian Serendan, Bogo Anucin.
Dezastrul pe care l-a creat şi-l lasă în urmă gruparea P.D.L. este, din multe puncte de vedere, fără precedent!

Dacă, la nivel naţional, în urma guvernării lor rămân venituri reduse la limita insuportabilului, pensii tăiate, şomaj, corupţie, hoţie, prostie, incompetenţă, ticăloşie, laşitate, bogăţii naţionale cedate pe nimic, învrăjbire, distrugere, un stat în disoluţie, spitale închise, şcoli abandonate şi alte contra-performanţe istorice, noi la Lugoj, avem ceva în plus: rămâne în paragină Piaţa Agroalimentară ,,George Coşbuc”, cu vechimea ei de peste patruzeci de ani şi Ştrandul municipal, unde nu s-a mai facut nicio reparaţie de peste douazeci de ani.

De ce? Pentru că din cei şapte consilieri P.D.L. nici unul nu a avut luminăţia minţii să dea pentru lugojeni şi pentru Lugoj un vot pozitiv! Cu toţii am sperat în ultima vreme într-o soluţie salvatoare pentru aceste două investiţii, care să aducă un confort şi o oază de linişte lugojenilor, tineri sau batrâni. La fiecare şedinţă, P.D.L.-iştii au venit cu câte o ,,găselniţă” – scenarii şoptite pe la colţuri, minciuni ieftine, pe măsura aceluia care le-a emis.

Domnilor P.D.L.-işti, aţi reuşit să blocaţi investiţiile atît de necesare Lugojului, care doreşte să devină cât mai repede un oraş european!
Cei mai mulţi dintre voi, cuprinşi de frică, n-aţi găsit niciodată curajul de a spune public ceea ce ştiaţi că se întâmplă cu adevărat, în schimb, aţi recunoscut, cu jumăte de gură – doar  în discuţiile private, că ceea ce vi se dictează este o prostie. Iată, că astăzi aveţi o ultimă şansă să spuneţi în plenul şedinţei de consiliu, ceea ce aţi gândit, ceea ce credeţi cu adevărat! A venit momentul să vă retrageţi, să vă asumaţi absolut tot ce aţi făcut! Ridicaţi-vă din fotoliile ocupate de patru ani, ca nişte oameni politici adevăraţi şi nu mai ţineţi cont de dispoziţiile oculte, date ca la o turmă oarecare, alegeţi cu demnitate direcţia de urmat! Faceţi în ultimul moment ceea ce nu aţi reuşit în ultimii patru ani! Acum, ca simpli cetăţeni, sunteţi mai dezbinaţi şi mai plini de ură unul împotriva celuilalt, încât îi apreciaţi mai mult pe adversarii politici decât pe colegii de partid. Ostaficiuc şi Martinescu v-au cernut, v-au cumpărat şi v-au vândut ca pe o marfă în piaţa de en-gros.

În urma unei guvernări Boc-iste, aveţi şansa de a vă spăla, parţial, păcatele unei politici mincinoase, profund corupte şi ticăloase. Aveţi şansa de a reda lugojenilor speranţa în administraţie şi de a trimite la lada de gunoi a istoriei un fel de politică ce nu trebuie să mai apară vreodată în plan local, şi asta spre binele nostru comun! Gândiţi-vă, în ultimul ceas, la oamenii de buna-credinţă care v-au votat, la binele părinţilor şi al copiilor voştri, la viitorul Lugojului şi decideţi peste o lună radierea din viaţa lugojeană a politicii P.D.L.-iste. Mergeţi acasă, cereţi-vă scuze familiilor voastre, dacă nu aveţi curajul să o faceţi în public către lugojeni, renunţaţi de bună voie la politică, iar peste patru ani, noi, lugojenii, nu vom mai avea motive să rescriem acest apel, către voi sau către alţii de teapa voastră!
  

 Biroul de presă al U.S.L.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE