Ultima oră

Omletă cu brânză și șuncă

Ingrediente (4 porții)

  • 300 g brânză telemea
  • 200 g șuncă feliată
  • 6 ouă
  • unt
  • sare
  • piper

Preparare

Se bat ouăle cu sare și piper. Se toarnă într-o tavă întinsă unsă cu unt. Se coc 20 minute în cuptor, la foc moderat.

Se scoate omleta din cuptor. Se întinde pe toată suprafața, brânza rasă și se pun feliile de șuncă, astfel încât să acopere toată foaia de ou.

Se rulează cu grijă și se mai coace 10 minute.

Se feliază și se pune pe platouri.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE