Ultima oră

ŞOCANT: Un tânăr şi o tânără, acuzaţi de orgii sexuale, au fost lăsaţi liberi de Judecătoria Lugoj. Vezi motivaţia judecătorului!

orgieDoi tineri din Lugoj, un băiat şi o fată, care au umilit o minoră din oraş, bătând-o şi obligând-o la perversiuni sexuale doar ca să se distreze, au fost condamnaţi la închisoare cu executare, abia după un recurs la Curtea de Apel.

Mondial

orgie

Doi tineri din Lugoj, un băiat şi o fată, care au umilit o minoră din oraş, bătând-o şi obligând-o la perversiuni sexuale doar ca să se distreze, au fost condamnaţi la închisoare cu executare, abia după un recurs la Curtea de Apel.

Roxana Fazakas şi Călin Alexandru Gurmai sunt autorii unor fapte cumplite care pot fi descrise cu greu în cuvinte. Cei doi au batjocorit-o pe copilă, pe care au bătut-o, au dezbrăcat-o, au filmat-o şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale orale cu tânărul. Totul sub ochii a doi minori, chemaţi să „se distreze”.

Judecătorii din Lugoj nu au considerat faptele foarte grave, condamnându-i la închisoare cu suspendare pentru că… au fost sinceri. În recursul de la Curtea de Curtea de Apel Timişoara, sentinţa a fost modificată, iar tinerii au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare cu executare.

Ameninţări cu moartea

Datele din rechizitoriul de trimitere în judecată sunt înfiorătoare şi arată că totul a început în seara zilei de 26 septembrie 2010, când minora B.A.C a fost chemată de „prietena” sa, G.L.R. la locuinţa acesteia din urmă, sub pretextul că nu se simte bine.

La locuinţa lui L.G., B.A.C. a fost întâmpinată de Roxana Fazakas şi de Alexandru Gurmai, fostul prieten al tinerei B.A.C. Fără niciun motiv, Roxana Fazakas a început să o lovească pe tânără cu palmele peste faţă, a tras-o de păr şi a ameninţat-o că dacă plânge, o omoară.

Roxana Fazakas i-a mai cerut fetei să se dezbrace. Aceasta a refuzat, iar Fazakas a lovit-o din nou, nu înainte de a-l trimite pe Gurmai să cumpere de băut. După aproximativ o oră şi jumătate, Gurmai s-a întors însoţit de minorii I.A. şi P.O.

Roxana Fazakas a tăbărât din nou asupra fetei, a dezbrăcat-o cu forţa şi i-a făcut mai multe poze cu telefonul mobil. Ulterior, Roxana Fazakas i-a cerut victimei să meargă în baie şi să întreţină raporturi sexuale orale cu Gurmai Alexandru. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, victima a fost târâtă de păr până în baie.

Viol filmat cu telefonul mobil

„Ca urmare a refuzului părţii vătămate, a fost agresată din nou de către inculpata Fazakas, care a lovit-o cu piciorul în diverse zone ale corpului şi ca urmare, a fost constrânsă să aibă un raport sexual oral cu Gurmai Alexandru – fostul prieten al părţii vătămate – raport sexual ce a fost filmat de către inculpata Fazakas Roxana cu telefonul mobil”, se arată în datele de la dosar.

Monstrului „i s-a făcut milă”

După patru ore de chin, victima a reuşit să părăsească locuinţa groazei prin geamul de la baie, ajutată fiind chiar de Alexandru Gurmai, care le-a declarat anchetatorilor că „i s-a făcut milă”.

Audiaţi cu privire la cele întâmplate, Roxana Fazakas şi Alexandru Gurmai au recunoscut tot.
De altfel, Fazakas chiar le-a declarat anchetatorilor că alături de Alexandru Gurmai şi de L.G. au plănuit să îşi bată joc de B.A.C.

Concret, Roxana Fazakas a recunoscut că a agresat-o pe B. A., lovind-o cu palma, că a tras-o de păr şi i-a tăiat o şuviţă de păr şi, pentru că aceasta s-a opus la ceea ce îi cerea, i-a dat un cap în gură, după care a încercat să o şi îmbete, iar în final a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu Gurmai.

Recunoscându-şi faptele, Fazakas şi Gurmai au solicitat judecarea în baza legii Micii Reforme, care prevede o reducere a pedepsei pentru cei care recunosc acuzaţiile din rechizitoriu fără a face alte obiecţii.

Judecător impresionat până la… suspendare

Impresionat de sinceritatea debordantă a tinerilor care şi-au bătut joc de B.A.C. judecătorul din cadrul Judecătoriei Lugoj care a emis sentinţa le-a aplicat Roxanei Fazakas şi lui Alexandru Gurmai o „usturătoare” pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare.

Judecătorul care a emis sentinţa a avut, însă, şi o motivaţie halucinantă, susţinând că în emiterea deciziei s-a ţinut cont şi de faptul că „partea vătămată este fosta prietenă a inculpatului Gurmai – calitate în care, în mod evident, nu întreţinea cu acesta prima oară relaţii sexuale”.

De asemenea, judecătorul a mai ţinut cont de faptul că Fazakas Roxana a avut discernământ uşor diminuat în raport cu faptele şi că inculpata G. L. este minoră.

Condamnare ilegală

Sentinţa Judecătoriei Lugoj a fost atacată cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara.

Un complet format din trei judecători a emis o sentinţă prin care Roxana Fazakas şi Alexandru Gurmai au fost condamnaţi la patru ani de închisoare cu executare.

În emiterea sentinţei, judecătorii Curţii de Apel Timişoara au arătat că, în mod ilegal, Judecătoria Lugoj a suspendat executarea pedepsei, acest lucru fiind imposibil, potrivit legii, la o pedeapsă de patru ani aplicată în urma unui concurs de infracţiuni.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE