- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

O victorie şi o înfrângere pentru voleibalistele de la CSM Lugoj în turneul din Ungaria. Vezi programul din Cupa României!

Mondial [1]

voleiEchipa de volei a CSM Lugoj a diputat în perioada 22-23 septembrie, în Ungaria, ultimele partide de pregătire înainte de debutul în Cupa României.

volei

Echipa de volei a CSM Lugoj a diputat în perioada 22-23 septembrie, în Ungaria, ultimele partide de pregătire înainte de debutul în Cupa României.

În primul meci, desfăşurat sâmbătă dimineaţa, voleibalistele pregătite de Paul Bogdan au învins formaţia din Bekescsaba cu 3-0,  însă după-masa nu au putut trece de Spartak Subotica, echipă ce s-a impus cu 3-2.

„Au fost meciuri bune de pregătire, totul s-a desfăşurat normal, nu am întâmpinat probleme deosebite. Cu excepţia faptului că a apărut o mică accidentare la mâna Veronicăi Lupaşcu, totul a decurs aşa cum a trebuit”, a declarat Paul Bogdan.

Pentru echipa lugojeană de volei urmează dubla din Cupa României cu CSU Medicina Târgu- Mureş.

Primul meci se va desfăşura miercuri, 26 septembrie, de la orele 17, în deplasare la Târgu-Mureş.

„Din informaţiile pe care le am, Târgu-Mureşul este o echipă valoroasă, care a efectuat câteva mutări în ultima săptămână. A reuşit să ţină în lot o jucătoare bună, care a făcut parte şi din echipa naţională, este vorba despre Adina Salaoru şi au mai adus o bulgăroaică”, a menţionat antrenorul formaţiei lugojene.

Cel de-al doilea meci se va disputa sâmbătă, 29 septembrie, în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu din Lugoj, cu începere de la orele 18.