- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

O fetiţă de doi ani a căzut de pe pasarela din Cotu Mic din Lugoj! A fost trimisă la Timişoara cu ambulanţa

Mondial [1]Un incident ce putea avea urmări grave s-a petrecut astăzi, după orele prânzului, după ce o fetiţă de doar doi ani a căzut de pe pasarelă pe insula din Cotu Mic. Din primele informaţii, fetiţa, care a aterizat pe o bucată de iarbă, nu s-ar fi accidentat foarte grav, aceasta fiind preluată de Ambulanţa Lugoj cu dureri la picioare şi mai multe traumatisme. Medicii au trimis-o totuşi pe fetiţă la secţia de chirurgie infantilă a Spitalului de Copii din Timişoara pentru investigaţii.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii şi pompierii, aceştia din urmă crezând că fetiţa ar fi putut pica în apă de pe suprafaţa podului pietonal. Din primele cercetări, poliţiştii au ajuns la concluzia că fetiţa a fost lăsată nesupravegheată pentru doar un moment de către părinţi, timp destul ca incidentul să aibă loc.

„Am fost solicitaţi la faţa locului pentru că un copil de doi ani, care se afla pe pasarelă, a căzut de pe aceasta din neatenţia părinţilor. Copila a ieşit prin grilaj şi a picat pe iarbă, după care a fost dusă la spital pentru investigaţii”, a declarat Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Ancheta continuă în acest caz, poliţiştii urmând să stabilească dacă viaţa fetiţei a fost sau nu pusă în pericol.

sursa foto: Ștefan Tăutu